După ei, potopul!

Consilierii deveni i-au pus, din nou, gând rău societăţii Hidroconstrucţia, care efectuează lucrările de alimentare cu apă şi canalizare în municipiu, după ce angajaţii acesteia lasă prăpăd în urma lor.
Doru Oană, membru al CL Deva, a declarat, ieri, în şedinţa legislativului devean, că „oamenii de la Hidroconstrucţia, în loc să repare unde au făcut lucrările ISPA, lasă totul praf în urma lor. Au finalizat lucrările pe DN 7 şi pe strada Mărăşti, în Deva, însă şoseaua e tot spartă şi salariaţii de la această firmă nu au adus drumul al starea iniţială, de dinainte de a demara investiţia. Am înţeles şi că nu mai vor să pună un strat de uzură pe drumul spart, ceea ce este împotriva contractului încheiat între Primăria Deva şi Hidroconstrucţia SA. Eu consider că nu mai trebuie să plătim nici un leu firmei, până nu se execută lucrările menţionate în contract”. Nu numai Doru Oană s-a arătat nemulţumit total de faptul că muncitorii de la Hidroconstrucţia nu îşi fac treaba, ci şi alţi colegi de-ai săi din CL Deva. De fapt, problema a mai fost ridicată, directorul societăţii fiind chemat în repetate rânduri în faţa aleşilor locali din Deva pentru explicaţii. (A. Năstase)

2 comentarii la „După ei, potopul!

 • 2 septembrie 2011 la 15:08
  Legătură permanentă

  Mi se pare culmea nerusinarii ca Primaria sa se planga in aceasta situatie, cui ?!? Noua ?!? Nu le platiti lucrarea ! Nu exista o comisie de receptie a acestor lucrari ?!? Aia ce pazesc ? A, poate-au semnat deja…Sunteti jalnici si noi va platim ! In fata noastra VOI SUNTETI RESPONSABILI !
  E valabil pt. TOATE lucrarile de 3 parale ce se executa in orasul asta ! Uitati-va ce ramane-n urma astora de la Apaprod !

 • 4 septembrie 2011 la 19:22
  Legătură permanentă

  Simona ai dreptate! Sa-i arda la buzunar ca sa planga mama lor.. hehehe

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.