FlashPolitica si administratie

Dumitra Ştefan, din nou, şef la Sănătate

Sorina Popa

În urma susţinerii examenului pe post, medicul Dumitra Ştefan (foto), fostul şef al Direcţiei de Sănătate Publică, va fi numită din nou pe această funcţie. Dumitra Ştefan a obţinut la proba scrisă 93 de puncte din 100, fiind singurul candidat pentru postul de director al instituţiei respective.

Ea a mai deţinut această funcţie până în urmă cu câteva luni, când ministrul de resort a dizolvat toate conducerile Direcţiilor de Sănătate din ţară, pentru reorganizare. În urma reorganizării, din cinci posturi de directori, au rămas doar trei.
„Examenul a fost destul de dur. Au fost situaţii, de candidaţi, care nu au reuşit să treacă peste proba scrisă, deoarece concursul nu a fost deloc uşor. Aştept numirea de la minister, probabil că începând cu 1 noiembrie, voi prelua din nou funcţia de director al Direcţiei de Sănătate Publică”, susţine Dumitra Ştefan. Împreună cu aceasta, la concurs s-au prezentat, pentru postul de director adjunct Sănătate Publică, Cecilia Birău, care a obţinut 94 de puncte la proba scrisă, iar pentru cel de director adjunct financiar-contabil, Monica Cânda, care a reuşit să ia 89 de puncte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura