Dumitra Ştefan, din nou, şef la Sănătate

26 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

În urma susţinerii examenului pe post, medicul Dumitra Ştefan (foto), fostul şef al Direcţiei de Sănătate Publică, va fi numită din nou pe această funcţie. Dumitra Ştefan a obţinut la proba scrisă 93 de puncte din 100, fiind singurul candidat pentru postul de director al instituţiei respective.

Ea a mai deţinut această funcţie până în urmă cu câteva luni, când ministrul de resort a dizolvat toate conducerile Direcţiilor de Sănătate din ţară, pentru reorganizare. În urma reorganizării, din cinci posturi de directori, au rămas doar trei.
„Examenul a fost destul de dur. Au fost situaţii, de candidaţi, care nu au reuşit să treacă peste proba scrisă, deoarece concursul nu a fost deloc uşor. Aştept numirea de la minister, probabil că începând cu 1 noiembrie, voi prelua din nou funcţia de director al Direcţiei de Sănătate Publică”, susţine Dumitra Ştefan. Împreună cu aceasta, la concurs s-au prezentat, pentru postul de director adjunct Sănătate Publică, Cecilia Birău, care a obţinut 94 de puncte la proba scrisă, iar pentru cel de director adjunct financiar-contabil, Monica Cânda, care a reuşit să ia 89 de puncte.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Dava Deva, lideră din… „scheme”

Cu un joc tactic bine pus la punct, Dava Deva a urcat pe locul I al clasamentului Ligii secunde la...

Gura lumii

Oricât de multe milioane ar avea în conturi, bogaţii sunt de obicei foarte atenţi cu banii lor. Astfel, de cele...

Sărbătoare la Râu de Mori

Comunitatea din satul Clopotiva, comuna Râu de Mori, s-a putut bucura, duminica trecută, de slujba de sfinţire a bisericii din...

Închide