Duel dificil pentru CNS Cetate, devenii întâlnesc Ripensia!

04-cns-cetate-deva-13-octombrieOvidiu Mănăstire

Rămasă cu şase puncte după primele şase runde, echipa din reşedinţa judeţului nu îşi mai permite paşi greşiţi, pentru a nu pierde de tot contactul cu plutonul fruntaş. Echipa antrenată de Viorel Tănase va primi azi vizita Ripensei Timişoara, formaţie clasată pe locul 3 şi neînvinsă în deplasare.

Timişorenii, „jupâni”  pe terenuri străine
Eşecul de la Lugoj a menţinut trupa alb-albastră în partea de jos a clasamentului, la nouă „lungimi” de lider, iar CNS Cetate trebuie să acumuleze cât mai multe puncte în restul partidelor din tur pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaş. Una din echipele din partea de sus a clasamentului, Ripensia Timişoara, aflată pe locul 3, e adversarul de azi al devenilor, nou-promovata venind la Deva din postură de formaţie neînvinsă în deplasare în acest sezon. Antrenată de experimentatul Remus Steop, trupa roş-galbenă a învins pe Performanţa Ighiu şi pe CSM Şcolar Reşiţa chiar pe terenul acestora, remizând la Giarmata. Principala armă a bănăţenilor este linia de atac, formată din incisivii Mediop, Nanu şi Zaluschi.

Viorel Tănase:  „Avem nevoie de puncte!”
Antrenorul devenilor, Viorel Tănase, este conştient de dificultatea meciului de azi, dar îşi păstrează optimismul şi are încredere în elevii săi. „Întâlnim o echipă puternică, bine organizată, care are jucători de calitate de la mijloc în sus, precum Zaluschi, Briciu, Nanu şi Mediop, ultimul cred că e cel mai bun atacant din serie. Am văzut partidele lor cu Ighiu şi cu Lugoj, i-am studiat şi ştiu unde trebuie să-i contracarăm. Am încredere în echipa mea şi cred că putem câştiga acest meci. Avem nevoie de puncte, pentru a rămâne în contact cu echipele din fruntea clasamentului”, a spus Tănase. Tehnicianul lui CNS Cetate nu se poate baza în acest meci pe Pistol, care are şanse mici de a mai juca în acest tur, iar Kereki este incert. În schimb, s-a refăcut Şaucă, un plus pentru ofensiva deveană. „Am soluţii de înlocuire pentru cei absenţi, e bine că a revenit şi Şaucă, e un jucător care îşi doreşte mult, fiind un câştig pentru echipă”, a precizat antrenorul alb-albaştrilor. Partida CNS Cetate Deva – Ripensia Timişoara se joacă azi, de la ora 15.00, pe stadionul „Cetate”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare