Sport

Dublează talentul cu putere

Ciprian Marinuţ

Pilotul brădean Mihai Cîmpeanu (foto) a efectuat, în week-end, cu un mecanic din Ungaria, câteva teste cu bolidul său Mitshubishi Evo 6, pentru a realiza noi setări ale electronicii motorului, cu scopul de a creşte puterea şi fiabilitatea maşinii.

Reîntoarcerea sponsorilor

Demonstraţia de virtuozitate în arta pilotajului, realizată de Cîmpeanu la cele două etape ale Campionatului de Viteză în Coastă, de la Teliu, care l-a readus în cărţi la medalii, a reînviat interesul sponsorilor faţă de pilotul brădean. „Înainte de cursele de la Teliu, unii sponsori s-au dat răniţi şi am fost obligat să pun şi bani din buzunarul propriu. Pentru a reduce cheltuielile, nu am stat la hotel, ci la o gazdă, iar mecanicii au dormit în maşini. Totuşi, rezultatele au fost de excepţie. Am fost pe podium la grupa A, în ambele etape, depăşindu-l pe campionul naţional de anul trecut şi am ocupat locul 10 în clasamentul general, chiar dacă maşina nu a fost perfect setată, din cauza lipsei banilor. Cursele au fost atât de solicitante, încât din cauza căldurii şi a stresului, am slăbit patru kilograme. Aceste reuşite au făcut o nouă dovadă a talentului, pasiunii şi experienţei mele, iar sponsorii şi-au întors faţa frumoasă spre mine”, a spus Cîmpeanu.

Mai puternic pentru Reşiţa

Cu mai mult sprijin financiar, Cîmpeanu vrea să se pregătească mai bine pentru etapele cinci şi şase ale Campionatului de Viteză în Coastă, care vor avea loc în 2-4 iulie, la Cupa Reşiţa. „Am efectuat mai multe curse pe traseele din jurul Bradului, ca să depistăm punctele vulnerabile. Sper ca la Cupa Reşiţa, maşina să mă sprijine sută la sută, pentru că vreau să atac locul I la grupa A, ca să urc şi mai sus în clasamentul general al grupei”, a spus Cîmpeanu.

În clasamentul după patru etape, pe locul I se află Gunther Graf cu 80 de puncte (locul I în toate cele 4 etape), pe doi este Ciprian Ciubotaru 44 de puncte (din 4 etape), pe trei e Lucian Boroianu 39 de puncte (din 3 etape), iar pe patru a urcat Mihai Cîmpeanu cu 30 de puncte (din 2 etape). Mihai Cîmpeanu este sprijinit financiar de următorii sponsori: Primăria Brad, Consiliul Local Brad, Forest Ban Alpin Birtin, Lori Alba Alpin Brad, Autosenna Deva, Top Design by Zuidam Brad, Herdan Exchange Deva, Dezmembrări auto Daniotest Orăştie, EcoservTrans Sibiu, Total Trust Investigation Bucureşti, Orhan Piese Auto Sîntuhalm, Axe Design Deva şi cotidianul „MESAGERUL HUNEDOREAN”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura