Drumarii, verificaţi de şefii judeţului

15 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

03-reparatii-drumuriNatalia Bumbac

Termenul până la care drumarii din judeţ trebuiau să repare gropile şi să toaleteze vegetaţia de pe drumurile judeţene, dat de conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara a expirat ieri. Prin urmare, Mircea Bobora, vicepreşedinte al CJ Hunedoara, a avut o întâlnire cu reprezentanţii firmelor care au contractele de întreţinere a arterelor rutiere de interes judeţean pentru a vedea dacă au respectat sau nu ordinele date de la vârful administraţiei judeţene, după care a trecut la verificări în teren.

„În momentul de faţă verificăm în teren lucrările care s-au făcut, pe zone, urmând ca la sfârşitul săptămânii să avem o imagine completă asupra acestei situaţii. În funcţie de procentul de lucrări nerealizate, vom stabili cum procedăm în continuare, luând în calcul revizuirea contractului şi a plăţilor către aceste firme”, a afirmat Mircea Bobora, vicepreşedinte al CJ Hunedoara.
Drumurile judeţene au fost împărţite în cinci zone, fiecare zonă fiind dată în întreţinere unei firme în baza unor contracte pe o perioadă de patru ani, acestea fiind semnate în decembrie 2015 şi august 2016. Astfel, sectoarele de drumuri judeţene din zona Bradului sunt întreţinute de SC Mano Sprint SRL, această firmă are în responsabilitate şi drumurile judeţene din zona Deva-Păuliş. În zona Orăştie se ocupă de întreţinerea arterelor rutiere judeţene SC Trameco SA Oradea, iar în Valea Jiului, asocierea de firme Zona D SRL şi Comexim R SRL. De arterele rutiere din zona Haţeg se ocupă SC Drupo SRL, în baza contractului încheiat în luna august.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Percheziţii în judeţ, la escroci de pe Internet

Ieri, poliţiştii şi procurorii de la Crimă Organizată au efectuat 64 de percheziţii în nouă judeţe, vizată fiind o grupare...

Dieta în steatoza hepatică (1)

Ficatul gras sau steatoza hepatică este o boală care se caracterizează prin acumularea de grăsimi (acizi graşi şi trigliceride) în...

Mai mulţi liberali urmează iniţiativa lui Carmen Hărău şi semnează un angajament public

După ce Carmen Hărău (foto) a semnat un acord în acest weekend, prin care anunţă că îşi va da demisia...

Închide