Actualitate

DREPT LA REPLICĂ

Pentru corecta informare a opiniei publice, vă rugăm să publicați următorul DREPT LA REPLICĂ, referitor la articolul
”Grădinaurbană din Gojdumaiașteaptăpână la iarnă. Cum își bat jocangajațiaiPrimăriei Deva de un proiect cu fondurieuropene”
apărut în Mesagerul Hunedorean (print și online) în data de 23 iulie 2021.

1. Fotografiile care ilustrează articolul sunt vechi, de dinainte de începerea lucrărilor în zonă. Am atașat fotografii făcute astăzi, 23 iulie 2021, pe care vă rugăm, de asemenea, să le publicați pentru a ilustra acest drept la replică.
2. Afirmația dumneavoastră: ”Am ajuns în iulie și nici măcar nu au început lucrările la grădina urbană.” este falsă!
În realitate, așa după cum v-am informat în documentația pe care ne-ați solicitat-o, lucrările au început în luna februarie 2021.
3. Ne-ați solicitat și v-am trimis un răspuns referitor la stadiul lucrărilor, pe mai multe pagini, care conține (inevitabil) și termeni tehnici: ”Într-un răspuns dat pe mai multe pagini, Delia Doană, de la Serviciul Programe Dezvoltare ne informează, în termini tehnici, motivul pentru care este întârziată lucrarea cu pricina.”
Deoarece termenii au fost, probabil, prea tehnici pentru a fi înțeleși, concluzia dumneavoastră a fost, din nou, una falsă: ”De fapt, nu întârziată, deoarece ea nu a fost nici demarată.”
Așa încât ne vedem nevoiți să repetăm: Lucrările la grădina urbană au început în luna februarie 2021.
4. Afirmația dumneavoastră: ” Doană, care urlă prin primărie când ceva nu-i convine,…” este o apreciere defăimătoare și subiectivă a dumneavoastră, pe care nu o mai comentez.
5. În finalul articolului, cereți: ”Cerem public ca Delia Doană să vină în fața devenilor și să dea explicațiile necesare. Și să spună de ce lucrările sunt programate să fie finalizate doar la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an?”
V-am transmis un răspuns, pe mai multe pagini, în care am explicat motivele care au condus la întârzierea lucrărilor, făcând referire la documente justificative care pot fi oricând consultate. Dacă ați fi citit cu atenție și răbdare acest răspuns, ați fi cunoscut exact situația de fapt. Dacă l-ați fi și publicat, cu bună credință, devenii ar fi fost informați. Așadar ”am venit în fața devenilor”, prin intermediul publicației dumneavoastră, și am oferit toate explicațiile necesare. Dacă ați fi avut bunăvoința de a le publica, adevărul ar fi fost cunoscut de cetățeni.

Cu stimă,
Delia Doană,
Șef Serviciu Programe-Dezvoltare
Primăria Municipiului Deva

One thought on “DREPT LA REPLICĂ

  • D-na Delia Doană,
    Te simti lezata si ceri dreptul la replica. Foarte bine, dar cu santierul cum ramane? Ticluiti vorbe, dar fapte 0!!! Sunteti cea mai proasta administratie locala din istoria acestui oras!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.