; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Drept la replică

28 iunie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cu privire la acuzaţiile vehiculate în media referitoare la activitatea companiei Fares, precizăm că acestea au la bază informaţii tendenţioase şi incorecte, astfel că dorim să aducem următoarele clarificări.
În primul rând, subliniem că toate produsele Fares respectă standardele de producţie, sunt testate permanent şi sunt conforme din punct de vedere microbiologic, fiind sigure pentru consum. Plantele sunt verificate să corespundă ca proprietăţi în momentul în care ajung în fabrică sub formă de materie primă, de asemenea sunt procesate şi depozitate în condiţiii igienice.
În al doilea rând, precizăm că materialele şi acuzaţiile răspândite în spaţiul public au la bază o acţiune premeditată a unui fost angajat al Fares, cu scopul de a ne denigra şi de a dezinforma opinia publică, motiv pentru care imaginile şi informaţiile furnizate sunt alterate şi prezentate în mod trunchiat, denaturând realitatea. Avem motive serioase să ne îndoim de credibilitatea şi de intenţiile acestei persoane, întrucât a părăsit societatea în urma unei anchete interne care îl incrimina în cazul unui furt de materie primă. Mai mult, există o acţiune în justiţie introdusă de societatea noastră pentru a opri aceste acţiuni defăimătoare ale fostului angajat, care aduc atingere asupra imaginii mărcii şi produselor Fares, în mod nejustificat.
Marca Fares este una de tradiţie şi se situează printre cele mai reprezentative mărci de pe piaţa ceaiurilor din România. A ajuns în această poziţie şi se menţine tocmai datorită calităţii materiei prime pe care o folosim şi o ambalăm, în condiţii de maximă siguranţă. Până în prezent nu există nici un fel de incidente legate de consumul produselor noastre, ceea ce dovedeşte calitatea acestora.
Îi asigurăm pe consumatori că toate produsele noastre sunt supuse unor controale riguroase de calitate, iar buletinele de analiză generate sunt disponibile pentru a fi consultate de autorităţi sau de alte părţi interesate, în cadrul departamentului nostru de control.
Pentru a-i asigura pe consumatori de calitatea şi siguranţa produselor noastre, îi invităm pe cei interesaţi să ne viziteze fabrica, unde le vom putea oferi mai multe clarificări şi informaţii concrete despre activităţile noastre.
Ana-Maria Constantin, Communication Manager

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Al patrulea mandat pentru primarul din Vorţa

Primarul comunei Vorţa, Emil Radu Bureană (foto), a ajuns la cel de-al patrulea mandat, fiind votat de aproximativ 80 la...

Şi la Vaţa de Jos s-a depus jurământul

Reales cu 704 voturi, Milu Folescu (foto, PSD), primarul din Vaţa de Jos, s-a apucat deja de lucru. Mai are...

De ce să alegi Universitatea din Petroşani

Fondată în 1864, Universitatea din Petroşani îşi desfăşoară activitatea sub evaluarea instituţională – ARACIS şi are calificativul maxim, adică grad...

Închide