Două maşini făcute scrum în parcarea de la Sarmizegetusa Regia

9 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Ieri, un incendiu a izbucnit în parcarea cetăţii Sarmizegetusa Regia din Munţii Orăştiei. Două maşini au ars în totalitate.
Potrivit ISU Hunedoara, incendiul a izbucnit la una dintre maşinile oprite în parcarea si­tului arheologic. Focul s-a extins la un alt auto­vehicul parcat în apropiere.
„Cetatea dacică este amplasată într-o zonă de munte, echipajele de intervenţie spe­cia­lizate în stingerea incendiilor ale Detaşa­men­tului de pompieri Orăştie, parcurgând apro­ximativ 30 de km până la locul în care se dezvolta arderea”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.
Pentru că exista pericolul extinderii flă­cărilor şi la alte maşini, jandarmii care pă­zesc obiectivul arheologic i-au avertizat pe tu­riştii aflaţi acolo, care au reuşit să mute ma­şinile la timp.
Incendiul s-a soldat doar cu pagube ma­te­ria­le, nimeni nefiind rănit sau intoxicat cu fum.
Potrivit pompierilor, cel mai probabil in­cen­diul a fost generat de un scurtcircuit la re­ţea­ua electrică a unui autoturism. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
”Bonnie şi Clyde ai Estului”, condamnaţi fără să-şi recunoască faptele

Cei doi criminali, Varga Sandor şi Turi Emese, fuseseră deja condamnaţi în acest dosar însă, în urma apelului, Curtea de...

Hunedoreancă bătută de concubin

Agresorul nu mai are voie să se apropie o perioadă de victimă, după ce poliţiştii chemaţi la faţa locului au...

Hoaţă de meserie, trimisă în judecată

Încă de la o vârstă fragedă, o tânără din Lupeni a comis zeci de furturi în Valea Jiului, dar a...

Închide