ActualitateFlash

Două hunedorence care lucrau ca dame de companie în Olanda, dispărute fără urmă

03 marghitaNatalia Bumbac

Două hunedorence, Cosmina Marghita (foto), din municipiul Hunedoara, şi Nicoleta Stan, din Simeria, plecate la muncă în Olanda, sunt date dispărute de o săptămână de familiile lor din România. Prima dată s-a aflat despre dispariţia Cosminei, anunţată la Poliţia municipiului Hunedoara de către concubinul ei. Ulterior s-a constatat că fetele erau împreună din momentul în care nu au mai dat nici un semn rudelor de acasă.

Căutate la nivel internaţional
Din informaţiile date de sora Cosminei, tânăra de 28 de ani anunţase că vine acasă cu două zile înainte de a se afla de dispariţia ei. Aceasta era damă de companie în Olanda, iar concubinul ei, Mircea Ştefan Petru, avea control total asupra tinerei. „Ştiu că este dată dispărută. Am fost sunată de concubinul ei Mircea Ştefan Petru, care mi-a spus sec că a dispărut din Olanda de la clubul unde era cazată. A stat acolo două săptămâni cu chirie, undeva la 70 de kilometri de Koln. El a contactat-o la ora 01.00. Urma ca la 05.00 dimineaţa să ia un taxi şi să se îndrepte spre aeroport pentru a veni în România. Din momentul în care a ajuns taxiul la ele, au dispărut. Telefoanele sunt închise. Nu se ştie ce s-a întâmplat pe drum de la locul unde au stat şi până la aeroport, pentru că nu au ajuns acolo. Ea este damă de companie. Toate veniturile erau controlate de el. Ei sunt împreună de aproximativ şase ani. El o ducea şi o aducea în ţară”, a povestit sora dispărutei, pentru o publicaţie din Sibiu. Sora Cosminei, care locuieşte la Sibiu, are temeri că tânăra a fost răpită şi ucisă şi a cerut sprijinul Ambasadei României la Olanda să se implice în acest caz.
Mircea Ştefan Petru se află în ţară, el fiind cel care a anunţat în 4 iulie, dispariţia Cosminei Marghita la Poliţia municipiului Hunedoara. În baza acestei sesizări, poliţiştii au început căutările. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu, hunedorencele sunt date în urmărire internaţională, iar până ieri, poliţiştii nu aveau nici o informaţie despre locul în care s-ar putea afla. Mai mult de atât, autorităţile române au solicitat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul IGPR, identificarea celor două femei date dispărute.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura