Dosare penale în schimbul fierului vechi

Livia Botici

Patru tineri hunedoreni au fost prinşi de poliţişti, a doua zi după ce au reuşit să fure fierul vechi aflat în curtea unei societăţi comerciale din Deva. Prejudiciul cauzat de aceştia se apropie de 20.000 de lei.

Au tăiat gardul

Înarmaţi cu unelte pentru a tăia gardul metalic al unei societăţi comerciale, pe care aveau de gând să o jefuiască, cinci bărbaţi au reuşit să fure aproape tot fierul vechi care se afla acolo. Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, domiciliaţi pe raza municipiului Deva şi a comunelor Şoimuş şi Hărău, au pătruns marţi după-amiază în curtea societăţii, de unde, simţindu-se ca la ei acasă, au transportat cu un cărucior tot fierul găsit. Hoţii erau aşteptaţi în afara gardului de o utilitară, condusă de Crişan I., de 39 de ani, din Deva. Numai că, pentru şoferul maşinii care urma să transporte fierul, norocul s-a oprit aici. El a fost văzut de paznicii unităţii, care au alertat de urgenţă poliţia, Crişan I. fiind prins în flagrant de oamenii legii. Complicii lui au reuşit să scape de poliţişti, însă, nu pentru mult timp, ei fiind prinşi în cursul dimineţii de ieri. Surse din poliţie declară că oamenii legii continuă cercetările cu autorii în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor cinci, existând probe potrivit cărora aceştia, împreună cu alte persoane, au mai comis în perioada octombrie 2009 – martie 2010, şi alte furturi de fier vechi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Un morman de fiare vechi…”

Când, cu foarte mulţi ani în urmă, prin 1991, Petre Roman rostea una dintre expresiile care l-au făcut celebru, ceva

Valea Jiului are un cimitir ca şi cel de la Săpânţa

În Săptămâna Mare, datorită unui obicei moştenit din străbuni, un cimitir din Valea Jiului se transformă într-un loc plin de...

Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un vice de la judeţ, care îşi are obârşia de pe molcomele plaiuri moldovene, s-a

Închide