Dorin Velicu, campion naţional la skeleton

18 decembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Hunedoreanul Dorin Velicu a devenit campion naţional la skeleton, în competiţia desfăşurată pe pârtia din Igls (Austria). Sportivul de 29 de ani s-a înfruntat cu coechipierii din lotul naţional, având cel mai bun timp la finalul celor două manşe de concurs. Andrei Deliu, legitimat la SCM Deva la secţia de atletism, a fost şi el foarte aproape de podium.

Mai rapid cu o secundă
Dorin Velicu a terminat întrecerea cu un timp total de 1 minut, 47 de secunde şi 4 sutimi, depăşindu-l cu aproape o secundă pe cel de-al doilea clasat. Acesta a fost Mihai Enache, campionul mondial de starturi, care a terminat concursul cu un timp total de 1 minut, 48 de secunde şi 2 sutimi. Podiumul a fost completat de Bogdan Dobre, acesta având un timp total de 1 minut, 48 de secunde şi 51 de sutimi.

Andrei Deliu, la 18 sutimi de podium
Pentru 18 sutimi, Andrei Deliu, multiplul campion naţional la săritura cu prăjina, care este legitimat la SCM Deva, a ratat podiumul, terminând întrecerea în 1 minut, 48 de secunde şi 69 de sutimi. Pe locul 5 s-a clasat Mihai Pacioianu, campion naţional de starturi role, cu timpul de 1 minut, 48 de secunde şi 95 de sutimi. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Retrospectivă 2016, Liga a III-a: Trupele hunedorene, prin extaz şi agonie

Anul ce este aproape de final a început cu două echipe din judeţ în cel mai mic eşalon al fotbalului...

Bazar de Crãciun, organizat de elevii Colegiului Agricol din Geoagiu

Idee inedită a elevilor care urmează cursurile Colegiului Tehnic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu. Săptămâna trecută, aceştia au organizat prima...

Atmosferă de sărbãtori la Vaţa de Jos

Finalul săptămânii trecute a venit cu voie bună la Vaţa de Jos, iar cei mici au fost recompensaţi de administraţia...

Închide