Dorin Gligor s-a înscris în Pro România

Sorina Popa

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, fost membru PD şi apoi PNL, Dorin Gligor (foto), s-a înscris ieri în Pro România Hunedoara. Înscrierea a avut loc în cadrul primei conferinţe de presă organizată de reprezentanţii acestui partid politic în Deva.
„Astăzi, când politica se face tot mai mult peste capul cetăţeanului, când promisiunile electorale ţin doar cât e campania electorală şi aleşii fac apoi, timp de patru ani, ceea ce vor, este nevoie de o nouă construcţie politică în România. Pro România îşi doreşte să modernizeze structurile politice. Vedem oameni care vor să se implice activ în jocul democratic, dar nu pot. Pro România îşi doreşte să dea soluţii pentru ca alegătorii să voteze şi pentru, nu doar împotriva unui candidat. Vrem să le dăm posibilitatea alegătorilor să voteze pro. În 2020, când vor fi alegerile locale, le promitem devenilor şi hunedorenilor că noi vom da soluţia corectă şi cinstită. Am promis că azi mă voi înscrie în Pro România. Şi asta fac”, a declarat fostul preşedinte al CJ Hunedoara, după ce a completat cererea de înscriere în Pro România.
„România are nevoie de construcţie politică. România merge înainte, dar clasa politică este încremenită. Cred că nu e un secret pentru nimeni dacă spun că liantul suprem al politicii de astăzi este banul public. O altfel de politică înseamnă transparenţa administrativă, meritocraţie, aprecierea competenţei profesionale. Am demisionat din PNL, spunând că nu mă mai regăsesc în acel tip de politică. Vor urma bătălii politice. În politică poţi câştiga sau poţi pierde, dar suntem convinşi că atunci când vom câştiga, vor câştiga şi cetăţenii alături de noi”, a adăugat Dorin Gligor. Acesta a demisionat în urmă cu câteva luni din PNL şi din Consiliul Judeţean Hunedoara.

9 comentarii la „Dorin Gligor s-a înscris în Pro România

 • 28 noiembrie 2017 la 6:23
  Permalink

  Sigur că fiecare face cum crede. Fiecare argumentrază cum știe și cum dorește. Întrebarea este, făcând politică în folosul cetățeanului, când electoratul i-a validat vreun proiect lui Dorin Gligor ? Dacă în trei partide nu a reușit nimic, e posibil să reișească în al patrulea ?

 • 28 noiembrie 2017 la 8:18
  Permalink

  mare caca de stire

 • 28 noiembrie 2017 la 9:00
  Permalink

  Domnule Gligor, PE UNDE AI TRECUT, AI TRECUT CONDITIONAT, SA FI TRECUT PE LISTE, AI FOST TRECUT, NU AI PRINS *CIOLANUL MARE, DAR TOT AI FOST INVESTIT CU FUNCTIE DE DECIZIE IN FOLOSUL COMUNITATII SI A IDEIILOR CONSTRUCTIVE ,CU CARE AI RESUSIT SA-TI CONVINGI COLEGII DE PARTID.
  SURPRIZA!, PE UNDE AI TRECUT AI STAT ,APOI AI *EMIGRAT LA ALT PARTID.
  PRETENTII MARI, DAR REZULTATE ZEROO!!!.

 • 28 noiembrie 2017 la 12:11
  Permalink

  Stiti de ce ziceti ca nu a reusit in 3 partide ? Pentru ca in cele 3 partide [si in altele] cuvantul de ordine nu e cetateanul si necazurile lui, iar dl D. G nu este de acea factura, nu poate sta la aceeasi masa cu asa cineva. Mereu a fost nevoie sa aiba anumite diferende de opinii, mereu din motive de disciplina de partid a trebuit sa mearga la anumite compromisuri. Cat a fost el cel mai mare, ca presedinte de judet si ca prefect a reusit cate ceva. Daca dl D.G. va ajunge in functii care sa ii permita sa aiba cuvant greu, daca nu chiar ultimul cuvant, si, ca atare va reusi sa implemnenteze strategiile deosebit de destepte pe care le creaza el, ca un inginer de clasa ce este, se va vedea in cativa ani ca incepe sa insemne altceva judetul nostru.Noi, care n-am condus decat eventual o bicicleta habar nu avem in ce corset se afla un om de stat la un judet unde, din toate partile nu vin decat constrangeri si contestari. Apoi peste lipsa de buget, peste dorintele sefilor de la Centru, peste opozitia care incurca anume orice initiativa, etc vine si lipsa de intelegere a cetatenilor care nu inteleg absolut nimic din ceea ce se petrece in spatele usilor politicienilor, carora ajungi, ca om de stat sau politician sa le faci bine impotriva vointei lor. LASATI-L PE DL GLIGOR SA DEMONSTREZE UN MANDAT CE ANUME STIE FACE. Asa daca il punem pe el in functie dar de fapt il conducem noi pe el, il urmarim, ii deviem proiectele, ii contestam permanent deciziile venim la final si il invinovatim pe el de toate magariile noastre. Exact facem ca Gigi Becali care pune antrenor la Steaua dar de fapt in teren se face ce da el ordin.

 • 28 noiembrie 2017 la 12:43
  Permalink

  Un mandat unde ? Prefect ? Presedinte CJ ? Deputat ?

 • 28 noiembrie 2017 la 16:48
  Permalink

  Oaia zapacita a politicii mediocre judetene.
  Auzi, dar de muncit cu adevarat chiar nu vrei ?!?
  Bai frate , fug astia de fuga precum Scaraotzki de tamaie !!!
  Molotz, Munteanu, Gligor, Rudeanu, Sanfirishca, etc., etc., etc.
  “Dorinele nici nu stii cat de mic incepi sa fii”

  Numai un partid cu veleitati extremiste si varfuri analfabete ne mai lipsea !!!

 • 28 noiembrie 2017 la 16:50
  Permalink

  Zamfi ,de unde sărăcie l-ai găsit pe ăsta?.Esti om serios , eu asa te stiu!.Nu mai sta pe OLX

 • 29 noiembrie 2017 la 8:52
  Permalink

  Ubi bene, ibi patria? transformat in „Ubi panis, ibi patria!”

  Ciolanul sa traiasca 🙂 🙂

 • 30 noiembrie 2017 la 17:16
  Permalink

  N8u stiu daca vor incapea doua sabii tocite ( onorabilul 🙂 domn Zanfirishca si cu luzarul patentat Gligor ) in aceeasi teaca . Probabil ca vor trebui sa se mai divida o data …
  Cred ca domnii astia n-au avut jucarii cand au fost mici si astazi se joaca de-a politica !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ce declară Marius Sanfirişca, liderul Pro România Hunedoara: „Am plecat din ALDE pentru că ne-au confiscat partidul”

Ieri, membri ai filialei judeţene a partidului Pro România au prezentat noul proiect politic, susţinând că în judeţ sunt aproximativ...

A urcat la volan mort de beat

Un şofer din Târgu Jiu a fost oprit la timp de poliţiştii din Vulcan, înainte de a produce o tragedie....

Bulina neagră 28.11.2017

Dumitru-Florin Nimară, din Valea Jiului

Închide