Dorin Gligor: Organizăm o dezbatere cu mediul de afaceri şi sindicate

Sorina Popa

Dorin Gligor (foto) a participat la prima întâlnire a Pro România la nivel naţional cu toţi coordonatorii judeţeni pentru a stabili principalele direcţii strategice şi linii de acţiune la nivel local şi naţional ale partidului.

Vor fi gata listele pentru europarlamentare
”La această întâlnire am stabilit ca primul Congres al Pro România să aibă loc în perioada 20-21 octombrie. Atunci va fi aleasă conducerea partidului şi se vor anunţa candidaţii pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. După ce va fi aleasă conducerea centrală, şi la cele locale vor fi demarate alegeri pentru desemnarea conducerilor, acolo unde va exista un număr important de membri. De asemenea, Pro România va iniţia o dezbatere amplă cu mediul de afaceri, societatea civilă, structurile sindicale şi mediul universitar pentru realizarea şi promovarea unui set de măsuri socio-economice urgente care se impun pentru a evita dezastrul spre care România se îndreaptă din cauza iresponsabilităţii lui Liviu Dragnea şi a incompetenţei Guvernului Dăncilă. Toate aceste proiecte concrete vor fi reunite sub forma unei Agende de Bună Guvernare”, a declarat Dorin Gligor, coordonatorul din judeţul Hunedoara al Pro România.
”Îmi doresc să construim împreună Pro România ca o alternativă serioasă la modul precar şi deficitar în care au ajuns partidele tradiţionale să facă politică. Trebuie să readucem decenţa, competenţa şi profesionalismul în viaţa publică şi să le arătăm oamenilor că suntem pregătiţi şi avem proiecte şi soluţii concrete la problemele cu care se confruntă”, a declarat liderul Pro România, Victor Ponta, la întâlnirea de la Constanţa de săptămâna trecută.

2 comentarii la „Dorin Gligor: Organizăm o dezbatere cu mediul de afaceri şi sindicate

  • 27 august 2018 la 7:14
    Legătură permanentă

    noi si noi partide ,pentru ca tot felul de ,,gusteri” nu si mai gasesc locuri eligibile prin politica , sper sa nu mai intrati niciodata .

  • 27 august 2018 la 7:32
    Legătură permanentă

    Ce coordonator e limbricu ăsta?Omu nu-i tot la cap măi oameni buni.Mă tot întreb cum e să fi mereu pierzător?Ce dracu îi spui nevestei?Aia nu i zice ,,Bă mai stai dracu în banca ta că ne râd vecinii și cunoscuții”?.Acuma e dragnea de vina,până mai ieri era molot dar el că-i cel mai prost politician, nici o dată.Mai du-te bă dracu si te culcă cum faceai pe la sedințele de partid.Puneai capu pe masă si ziceai ca te concentrezi.E adevarat sau nu?Poate mă enervezi și-ți pun și poze.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.