Dorin Gligor: Îl voi ruga pe Moş Nicolae să aducă dulciuri pentru copii şi nuiele pentru politicieni

Candidatul ARD pe Colegiul nr. 2 Senat, Dorin Gligor (foto), îl caută pe Moş Nicolae, pentru a-l convinge să ajungă şi în judeţul Hunedoara, unde tradiţiile sunt la ele acasă.

„Eu am crescut în spiritul tradiţional. Iarna, ştiam că este luna noastră, a copilăriei. Ne bucuram de zăpadă, de sărbătorile de iarnă, de venirea moşului. Am crescut în spiritul poeziilor lui George Coşbuc. La noi, iarna, toată uliţa era a noastră. Moşul, simbolul sărbătorilor de iarnă, ne transforma în copiii lui, ai bucuriei”, a declarat Dorin Gligor, întrebat fiind despre amintirile sale din vremea iernilor geroase. Gligor recunoaşte că treptat, lucrurile şi-au pierdut din însemnătate, chiar dacă nu există argumente care să susţină risipirea bucuriei de a petrece fiecare zi a lunii decembrie.
„Am ajuns acum să fim stânjeniţi când trebuie să ne bucurăm. Să ne controlăm zâmbetul, mişcările şi declaraţiile, pentru a nu fi interpretate politic. De ce? Şi de cine ne este ruşine? De ce, dacă sunt om mare şi întâmplător politician, să nu am dreptul să mă bucur şi să arăt asta, că îl aştept pe Moş Nicolae. În faţa cui trebuie să dau socoteală? A, totul este interpretat şi dus în derizoriu. Foarte bine, eu vă spun că îl caut pe Moş Nicolae pe uliţă, pe drum şi prin cartiere. Şi îl voi ruga să le aducă dulciuri tuturor copiilor şi nuiele tuturor politicienilor. Unora, pentru că au greşit, celorlalţi, preventiv, ca să nu greşească”, a mai spus Gligor.
Dorin Gligor crede, totodată, că bucuria de a trăi nu poate fi cuantificată în mandate, ere, guvernări sau alianţe, ci în bucuria fiecărei zile pe care o poţi împărtăşi cu familia şi prietenii. “Toată lumea trebuie să-şi poată permite să se bucure de frumoasele zile de sărbători ce vor veni în această lună. Le doresc s-o facă din toată inima şi cu încredere în viitor. Iar astăzi, de asemenea, transmit gândul meu bun şi urarea “La mulţi ani“ tuturor celor ce-şi serbează onomastica de Sfântul Nicolae.“

3 comentarii la „Dorin Gligor: Îl voi ruga pe Moş Nicolae să aducă dulciuri pentru copii şi nuiele pentru politicieni

 • 6 decembrie 2012 la 1:44
  Permalink

  SI noi il rugam pe MOS NICOLAE sa ii aduca domnului GLIGOR MAI MULTE LOPETI SI GALETI SA SE DUCA PE SANTIER SA LUCREZE UN PIC, ACOLO UNDE II ESTE LOCUL…. ca si asa nu poate face nimic pentru tineri si disponiblizati !

 • 6 decembrie 2012 la 3:00
  Permalink

  Roaga-l pe Mos , sa-ti aduca pastile, multe, multe.Iar ai privirea tulbure!.Ai grija nu iesii o perioada printre oameni.Stai izolat!!!

 • 6 decembrie 2012 la 17:18
  Permalink

  Eu zic ca arata foarte bine! Nu inteleg de unde atata ciuda doctore draga, e un articol frumos, despre sarbatorile de iarna. Hai sa lasam jignirile, macar acum, in pragul sarbatorilor!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.