Dorin Gligor, coordonatorul Pro România Hunedoara, declară: “În curând vom avea structuri alese şi în teritoriu”

Sorina Popa

Membrii organizaţiei judeţene Hunedoara a Pro România au decis să constituie Biroul Executiv Judeţean, format din 20 de membri. Noua structură va trebui să-i impulsioneze pe cei care au aderat la partidul condus de fostul premier Victor Ponta pentru a realiza o organizaţie solidă în judeţ.

Se decide lista pentru europarlamentare
”Biroului Executiv Judeţean îi revine sarcina accelerării construcţiei solide a organizaţiei Pro România în judeţul Hunedoara. Membrii acestui birou vor normalizarea vieţii politice în România. Sunt cei mai reprezentativi membri din judeţul nostru, şi ei vor participa la Congresul partidului de luna viitoare. La Congres va fi aleasă conducerea centrală a partidului. După asta, vom avea alegeri în teritoriu. Vom avea conduceri alese şi în teritoriu. Tot la Congres vom stabili şi lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare de anul viitor”, a spus Dorin Gligor (foto), coordonatorul organizaţiei judeţene Hunedoara a Pro România.
”Timpul trece, iar în ţara noastră dezbatem doar cauzele penale. A fost un miting în 10 august. Au fost nişte oameni care au cerut ceva. Îi interesează pe cei de la Putere ce au cerut aceştia? România, astăzi, este dezgolită de sensuri. Abuzurile puterii au şi o cauză majoră, lipsa opoziţiei. Opoziţia nu face nimic”, a declarat Dorin Gligor pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

One thought on “Dorin Gligor, coordonatorul Pro România Hunedoara, declară: “În curând vom avea structuri alese şi în teritoriu”

  • 18 septembrie 2018 la 7:21
    Legătură permanentă

    Ha HA Ha , ce ti mai pasa tie de oameni si Romania, te intereseaza doar pielea ta, ca te ai pomenit pe dinafara din toate partidele
    Esti in stare sa faci ceva fara politica,….nimica.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.