Dorin Gligor a fost reales președinte al organizației județene Hunedoara a PDL

DSC_0297Astăzi, 1 martie, la Deva, a avut loc Conferința județeană de alegeri a organizației PDL Hunedoara. În urma scrutinului, președinte reales al democrat-liberalilor hunedoreni este Dorin Gligor (foto), care a primit 323 de voturi „pentru”. Contracandidatul său, Daniel Răducanu, a obținut 212 voturi

La conferința de alegeri a organizației județene Hunedoara a PDL au participat 541 de delegați din cei 602 convocați. Din partea conducerii naționale au fost prezenți, președintelepartidului, Vasile Blaga, prim-vicepreședintele Andreea Paul, vicepreședintele Raluca Turcan, vicepreședintele pentru zona de Vest, Alin Popoviciu, secretarul executiv, Eusebiu Istru, și senatorul Traian Igaș.

Cum se știa deja, marea bătălie, pentru funcția de președinte al organizației s-a dat între Dorin Gligor, cel care a condus organizația în ultimii ani, și primarul comunei Baru, Daniel Răducanu, acesta din urmă înscris în competiție prin derogare de la Biroul Permanent Național al PDL, deoarece este membru de partid de mai puțin de cinci ani.

Discursurile celor doi contracandidați au fost total diferite, Daniel Răducanu simțindu-se nevoit să comenteze eticheta scăpată subtil în discurs de Andreea Paul: „nu are rost să alegeți un trădător”. Replica lui Răducanu a fost: „Aș fi vrut să o întreb pe Andreea Paul (care, între timp plecase, n.r.) dacă crede în a doua dragoste”. Dorin Gligor, cu o galerie vocală în sală, a mers mai mult pe critica USL și USD și pe intențiile bune pentru viitor și a amintit că în 2012, chiar dacă a pierdut la locale, a scos cel mai bun scor PDL obținut vreodată la Deva.

În urma competiției electorale, președinte al organizației județene a PDL Hunedoara a devenit Dorin Gligor, care a obținut 323 de voturi „pentru” din 535 de voturi valabil exprimate. Șase voturi au fost declarate nule.

Pe lângă președinte a fost ales și Biroul Permanent Județean Hunedoara al PDL. Mai multe amănunte despre alegerile din PDL Hunedoara, în ziarul nostru de luni. (Volodia Macovei)

 

 

 

 

One thought on “Dorin Gligor a fost reales președinte al organizației județene Hunedoara a PDL

  • 2 martie 2014 la 15:33
    Permalink

    Da oare cine si din ce a platit cheful de dupa?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare