FlashPolitica si administratie

Dorel Bretean, noul subprefect, învestit în funcţie

Sorina Popa

La aproape 50 de ani, Dorel Bretean (foto) este noul subprefect al judeţului. El a fost învestit, ieri, în funcţie ceremonia având loc în prezenţa secretarului de stat în MAI, Mihai Dan Chirică, a perfectului, conducerii CJ, primarilor, şefi de deconcentrate, lideri de partide, prieteni şi rude.

„E nevoie de voinţă, nu doar de declaraţii”
„Aşteptările sunt mari şi consider că aşa şi trebuie să fie. Cu toţii ne dorim un judeţ mai prosper, cu oameni mulţumiţi de munca lor, de câştigurile lor, cu persoane educate şi pregătite profesional. Instituţia Prefectului este garantul respectării legii – o definiţie extrem de importantă, pe care ne-o asumăm. Cred că, dacă există cu adevărat voinţă şi nu doar declaraţii de intenţie, atunci vom lua decizii care duc la o construcţie durabilă, dincolo de interesele partizane şi de moment“, a declarat noul subprefect al judeţului.
Dorel Bretean a demisionat din ALDE în 19 iulie 2017. El a lucrat, în ultimele luni, în Primăria municipiului Vulcan ca şi funcţionar public, iar săptămâna trecută a luat examenul pentru postul de consilier superior Resurse Umane la Primăria oraşului Geoagiu, vrând să vină mai aproape de casă. Bretean a fost membru al PNL între anii 1993 şi 2016. De anul trecut s-a înscris în ALDE, unde a deţinut funcţia de trezorier. Timp de şase ani a condus Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu. Doi ani a fost director adjunct la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. A lucrat împreună cu actualul prefect, Fabius Kiszely, o perioadă de doi ani, la Departamentul de Audit de la societatea Apa Prod. Dorel Bretean împlineşte în noiembrie anul acesta 50 de ani, este căsătorit şi are un băiat. Are studii economice.

One thought on “Dorel Bretean, noul subprefect, învestit în funcţie

  • Curva mai este si politica asta, acuma un an Nistor se dadea de ceasul morti sa l schimbe de la sanatoriu Geoagiu, ca e un incapabil ca a facut numai prostii si faradelegi acolo. si acuma stam in fruntea judetului cu omul psd-lui

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura