Doi tineri din Hunedoara, arestaţi pentru furt calificat

14 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Clej

Poliţiştii hunedoreni au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Hunedoara şi Deva, pentru documentarea unui dosar de cercetare penală ce vizează mai multe infracţiuni de furt calificat.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat doi tineri din Hunedoara, de 21 şi de 24 de ani. Aceştia sunt bănuiţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat pe raza municipiului Hunedoara.
Oamenii legii au stabilit că în data de 07.06.2018, cei doi au forţat geamul portierei unei autoutilitare parcate pe raza oraşului Hunedoara, iar din interior aceştia, au furat un telefon mobil şi 1.000 de lei. Indivizii au reuşit, la data de 10.06.2018, prin forţarea sistemului de închidere al uşii de acces, să pătrundă în interiorul unui magazin alimentar, de unde au furat bani, dar şi mai multe pachete de ţigări, prejudiciul total ajungând de 4.000 de lei.
În urma cercetărilor, s-a aflat că la spargerea magazinului alimentar a fost complice şi un minor, de 17 ani. Acesta mai este vinovat şi pentru că în data de 13.06.2018, a furat mai multe haine, de pe sârmele pentru uscat rufe din zona blocurilor de locuinţe din cartierul Micro 6 Nord, tot din Hunedoara.
Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi ieri au fost prezentaţi judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii de la Judecătoria Hunedoara au hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi hoţi majori, pe nume Ionel Nicolae Chereji şi Damian Constantin Istuan, ambii din Hunedoara şi amândoi recidivişti, iar minorul va fi cercetat în libertate.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei hunedoreni.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina albă, 15.06.2018

Mircea Birău, director executiv al Direcţiei Deva 2020 Pentru că a câştigat concursul pentru postul de director executiv al Direcţiei...

Drumul către Staţiunea Râuşor a fost rupt de viitură

Precipitaţiile abundente au făcut ravagii în comuna Râu de Mori. Drumul judeţean (DJ) 686, între satul Suseni şi staţiunea turistică...

Gura lumii, 15.06.2018

Vorbesc gurile rele că un primar şi-a făcut un obicei să vină aproape zilnic în capitala judeţului. Cârcotaşii povestesc prin...

Închide