Doi şoferi ucişi pe loc de un TIR între Deva şi Ilia

19 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Maximilian Gânju

Doi bărbaţi din judeţul Buzău au murit miercuri noaptea într-un accident care s-a produs pe autostrada A1, între Ilia şi Deva, după ce au fost loviţi de un TIR. Cei doi şoferi care au pierit în accident îşi opriseră maşinile pe banda de urgenţă, într-o zonă cu vizibilitate redusă, pentru a face reparaţii la una dintre ele.
Tragicul accident rutier a avut loc aproape pe miezul nopţii, pe sensul de mers Ilia-Deva, iar cele două victime de 35 şi 41 de ani, ambele din judeţul Buzău, conduceau o dubiţă, respectiv un vehicul cu platformă pe care erau alte autoturisme. Cei doi şoferi au oprit pe banda de urgenţă pentru a repara una dintre maşini. „Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto, ambii din judeţul Buzău, au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, comisarul Bogdan Niţu.
Şoferul TIR-ului, un bărbat de 28 de ani din judeţul Arad, nu ar fi văzut vehiculele la timp din cauză că era curbă şi vizibilitatea redusă din cauza panourilor fonoabsorbante de pe autostradă. Poliţiştii vor stabili însă cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului şi fac cercetări într-un dosar penal ce vizează infracţiunea de ucidere din culpă. La locul tragediei au ajuns şi pompierii Secţiei Ilia, care au înlăturat orice posibilitate de izbucnire a unui incendiu. Pentru cei doi şoferi nu s-a mai putut face nimic.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
I-a furat telefonul şi cardul

O femeie de 51 de ani este acuzată că a intrat într-un magazin şi a lăsat-o pe proprietară fără telefonul...

S-a încăierat cu paznicul magazinului

Un tânăr de 19 ani l-a luat la pumni pe agentul de pază al unui magazin din Deva. Acesta a...

Anunţ finanţe, 20.09.2019

Închide