Doi răniţi din cauza neatenţiei unor şoferi

5 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un motociclist şi un pieton au fost răniţi în două accidente rutiere produse miercuri în judeţ, ambele din cauza unor şoferi prea grăbiţi.
Astfel, un bărbat de 34 de ani, din Peştişul Mare, a ajuns la spital din cauza unui tânăr de 27 de ani, care l-a lovit cu maşina chiar pe trecerea de pietoni. ”Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Peştisul Mare, în timp ce traversa DJ687 pe trecerea de pietoni din apropierea intersecţiei cu drumul spre comunal Peştişul Mic, a fost surprins şi accidentat de autoturismul con­dus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Cerbal. Victima a fost transportată la UPU Hunedoara în vederea acordării de îngrijiri medicale. In cauză a fost întocmit dosar pe­nal pentru vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Hunedoara.
Al doilea accident a avut loc pe şoseaua de tranzit a municipiului Petroşani, iar un motociclist a fost victima unui şofer care a uitat să se asigure corespunzător. Poliţiştii au stabilit că un conducător auto, în mo­mentul în care a pus în mişcare autoturis­mul, pentru a intra în bandă, nu a acordat prioritate motociclistului care circula pe DN 66, pe raza municipiului Petroşani. Moto­ciclistul nu a suferit răni grave, însă şoferul vinovat este cercetat penal pentru vătămare corporală. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A chemat poliţiştii să-l apere de nevastă

Un bărbat de 57 de ani, din Petroşani, le-a cerut poliţiştilor să o ţină la distanţă de el pe soţia...

Lemn transportat ilegal, depistat de jandarmi

Doi transportatori au fost amendaţi în urma unor acţiuni de verificare derulate de jandarmii montani din judeţ, după ce s-a...

Şofer fugar, urmărit de şoferiţa maşinii pe care o tamponase

Poliţiştii din Simeria au fost sesizaţi de victimă că pe o stradă din oraşul Simeria, un şofer i-a lovit maşina...

Închide