Doi puştani au comis cinci furturi în două săptămâni

Doi minori din Lupeni, bănuiţi că au comis mai multe hoţii, au fost prinşi de poliţişti în urma unei razii. Cei doi au furat bunuri sau bani din mai multe apartamente şi au spart o maşină. Prejudiciul se ridică la câteva zeci de mii de lei.
Din datele oferite de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, minorii în vârstă de 15 şi 16 ani acţionau pe timpul nopţii, pe raza municipiului Lupeni. În noaptea dintre 9 şi 10 septembrie, au spart geamul portierei unei maşini, care staţiona în parcare, din care au furat o tabletă şi o borsetă cu documente. Peste o săptămână i-au furat unui tânăr telefonul mobil în valoare de 1.800 de lei. Poliţiştii au mai stabilit că în noaptea de 19 septembrie, prin forţarea şi escaladarea unui geam, au intrat în locuinţa unei persoane, de unde au furat mai multe bunuri în valoare de 4.000 de lei. Iar în noaptea dintre 22 şi 23 septembrie, prin forţarea geamului au intrat într-o altă locuinţă, de unde au furat un televizor şi două memory-stick-uri.
Oamenii legii continuă ancheta, pentru a stabili întreaga activitate infracţională a celor doi minori, cercetaţi pentru furt calificat. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.