Doi hunedoreni dispăruţi fără urmă, căutaţi de poliţişti

10 februarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

03 cristian mirescu disparutNatalia Bumbac

Cristian Mirescu (foto stânga), în vârstă de 44 de ani, din municipiul Hunedoara, a dispărut fără urmă de aproape o săptămână. Bărbatul este angajat la ArcelorMittal Hunedoara, iar înainte de momentul dispariţiei a fost la serviciu în tură de noapte, de unde s-a întors dimineaţa acasă.
Potrivit spuselor soţiei, Cristian Mirescu a rămas singur la domiciliu în ziua dipariţiei, joi, 5 februarie, şi a plecat fără să-şi ia nici un lucru la el, cum ar fi telefonul mobil.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, poliţiştii efectuează cercetări specifice pentru a-l găsi pe bărbatul dispărut. Cristian Mirescu a fost dat în căutare naţională şi în consemn la frontieră. Acesta are 1,70 metri înălţime, constituţie astenică (slab), ten deschis, poartă ochelari de vedere şi nu prezintă semne particulare.

Ioan Popa, din Ilia, căutat de familie
Un alt caz de dispariţie este cel al unui bărbat din Ilia, Ioan Popa (foto dreapta), în vârstă de 90 de ani. Dispariţia a fost anunţată la poliţie de către nepotul său, de 23 de ani. Din spusele rudelor, Ioan Popa a părăsit voluntar domiciliul din data de 9 februarie, bărbatul plecând frecvent de acasă în satele de pe raza comunei. „La data dispariţiei, Ioan Popa era îmbrăcat cu o geacă de fâş de culoare neagră având elemente reflectorizante la nivelul pieptului, pantaloni de culoare neagră, căciulă neagră, iar în picioare, bocanci de culoare neagră şi avea la el un portmoneu cu buletinul de identitate şi suma de aproximativ 100 de lei“, se arată în comunicatul transmis de IPJ Hunedoara.
Persoanele care pot oferi informaţii utile pentru găsirea celor doi bărbaţi sunt rugate să apeleze poliţia la numărul unic de urgenţă 112.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acţiune a poliţiei rutiere în Valea Jiului

Mai multe echipe formate din poliţişti ai Serviciului Rutier din cadrul IPJ Hunedoara şi de la birourile rutiere din oraşele...

I-au „deratizat” femeii toţi banii din casă

În plină zi, la uşa unei pensionare din Deva s-au prezentat doi bărbaţi, care i-au spus că au venit să...

Şeful IPJ Alba, martor în dosarul lui Berbeceanu

Astăzi, pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), dosarul în care sunt judecaţi comisarul şef Traian Berbeceanu (foto)...

Închide