Divorţ cu scandal şi ameninţări

Un bărbat din municipiul Hunedoara a fost reţinut de poliţişti, după ce şi-a ameninţat şi agresat soţia cu care se află în proces de divorţ. Individul a fost reclamat la poliţie de către victimă.
Din datele IPJ Hunedoara, femeia le-a spus oamenilor legii că în timp ce se afla la domiciliul mamei sale, soţul său, de care divorţează, a făcut scandal, ameninţând-o cu bătaia. Poliţiştii au mers la adresa reclamantei, unde l-au găsit pe individul recalcitrant, în vârstă de 28 de ani, pe care l-au condus la secţie. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru ameninţare şi lovire sau alte violenţe. Pe numele lui au fost depuse plângeri şi în trecut de către soţia sa, pentru fapte asemănătoare.
În data de 2 martie, hunedoreanul a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei municipiului Deva. A doua zi a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, procurorii dispunând punerea lui în libertate, de îndată, sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
Potrivit procurorului Gheorghe Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în cadrul măsurii controlului judiciar, bărbatului i s-a interzis să ia legătura şi să se apropie de victimă. Acesta nu a contestat, deocamdată, în instanţă, măsura privativă de libertate dispusă de procurori. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.