Distracţie maximã, la Ilia, de Dragobete

1 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Reportaj

Sorina Popa

Sute de locuitori ai comunei Ilia au participat la sărbătoarea dragostei, în variantă autohtonă, organizată de primărie. Sala Căminului Cultural din centrul localităţii s-a dovedit neîncăpătoare, vineri seara, când cei prezenţi, în majoritate tineri, au participat la evenimentul mult aşteptat, la care toată lumea s-a putut distra până târziu. Manifestarea a fost intitulată „De Dragobete, iubesc în dulcele stil românesc”.

Opt perechi, pentru opt probe de concurs

Opt perechi, formate din tineri din comună, au putut să-şi demonstreze calităţile de dansatori, cântăreţi, dar şi că sunt îndrăgostiţi până peste cap. Tinerii au avut de trecut opt probe, care mai de care mai dificile, de la a compune pe loc o declaraţie de dragoste, de a-şi întocmi un scenariu în trei minute despre cum şi-au cunoscut jumătatea, sau de a scoate, cu gura, mai multe mingi de ping pong dintr-un vas cu apă. Juriul concursului, condus de subprefectul Dorin Gligor, a avut o misiune extrem de dificilă, când competiţia a ajuns la final şi a trebuit să se desemneze perechea câştigătoare. Astfel, perechea cu numărul 4, compusă din Paula Simoda şi Cristian Suba, a câştigat concursul, spre bucuria publicului care i-a văzut, de asemenea, învingători tot pe cei doi. A fost o alegere grea pentru juriu, deoarece toţi concurenţii au fost la înălţime. Inteligenţi şi foarte îndrăgostiţi, adolescenţii nu s-au sfiit să treacă prin probele deloc uşoare şi să-şi declare iubirea în public. Astfel, ei au demonstrat că unde există iubire, restul vine de la sine. Felicitări, aşadar, pentru cele opt perechi.

Publicul s-a dezlănţuit

Premiile puse în joc nu au fost de neglijat, de la telefoane mobile de ultimă generaţie, la sisteme home cinema. În cadrul evenimentului a avut loc şi o tombolă, la care s-a câştigat un aparat foto digital. Premierea a fost efectuată de primarul comunei Ilia, Marius Omotă, împreună cu subprefectul judeţului.

Băieţii de la Twins Crew i-au impresionat pe cei prezenţi cu dansurile lor, iar solistul devean Florin Mureşan a pregătit publicul, prin cântecele interpretate, pentru momentul de foc al evenimentului.

O atmosferă incendiară au produs cei doi componenţi ai trupei DAVID DEEJAY& DONY. Ei au intrat pe scenă în aplauzele celor prezenţi şi, motivaţi de tinerii dezlănţuiţi, au cântat non-stop preţ de o oră. Încălziţi de ritmurile muzicii, tinerii au dat scaunele la o parte şi au început să danseze şi să cânte împreună cu DAVID DEEJAY şi DONY, melodiile acestora, dovedind că le cunosc foarte bine. A fost momentul culminant al sărbătorii de la Ilia.

În final, primarul comunei, Marius Omotă, le-a promis locuitorilor că îi va ţine tot într-o distracţie, asta, pentru că „oamenii trec prin multe greutăţi şi au nevoie să se mai şi distreze. Pregătim un festival de folclor, un bal al pensionarilor şi Ziua copilului”. Aşadar, Ilia, pregăteşte-te pentru alte asemenea evenimente!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au revenit de la 0-2, dar au pierdut

FC Hunedoara, lidera Ligii a IV-a, a pierdut, scor 2-3, primul meci amical din 2010, disputat în compania echipei Retezatul...

Vă vor judeca academicienii, colegii dvs…

Citesc că, guvernul (Boc, pentru cei care nu-şi amintesc) pregăteşte o ordonanţă de urgenţă, prin care profesorii cu grad I...

Hoţ din autoturisme de lux, prins de poliţişti

Un tânăr de 19 ani din comuna Moisei, judeţul Maramureş, a fost prins de poliţiştii petroşăneni în timp ce încerca...

Închide