Disputa dintre aleșii AUR și Primăria Deva, rezolvată de tribunal

Mircea Crivăț

Tribunalul Hunedoara a rezolvat definitiv disputa juridică privind validarea mandatelor de consilieri locali ai municipiului Deva, aleși pe listele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și Partidul României Europene (PRE).

Instanța a admis apelurile declarate de Anamaria Gavrilă, Tiberiu Barstan de la AUR și Paul Enescu de la PRE și a dispus validarea mandatelor celor trei consilieri locali. Precizăm că decizia Tribunalului Hunedoara este definitivă. Ca urmare, cei trei își pot ocupa locurile de membri ai Consiliului Local al municipiului Deva. Redăm în continuare minuta Tribunalului Hunedoara:

„Admite ca fondate apelurile civile declarate de petenţii Enescu Paul-Alexandru, Barstan Tiberiu-Claudiu, Gavrilă Anamaria şi Partidul Alianţa Pentru Unirea Românilor împotriva încheierii civile nr. 3390/CC/18.11.2020 pronunţată de Judecătoria Deva, pe care o schimbă în tot, în sensul că: Admite cererea formulată de petentul Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Deva, şi în consecinţă: Validează mandatele pentru funcţia de consilier local al Municipiului Deva, Judeţul Hunedoara, obţinute de domnul Enescu Paul-Alexandru, membru al Partidului României Europene, domnul Barstan Tiberiu-Claudiu, membru al Partidului Alianţa Pentru Unirea Românilor şi doamna Gavrilă Anamaria, membră a Partidului Alianţa Pentru Unirea Românilor, la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020. Prezenta decizie se comunică de îndată de la pronunţare Prefectului Judeţului Hunedoara, secretarului general al Municipiului Deva şi apelanţilor Enescu Paul-Alexandru, Barstan Tiberiu-Claudiu şi Gavrilă Anamaria. Definitivă”, se arată în minuta instanței tribunalului.

 

One thought on “Disputa dintre aleșii AUR și Primăria Deva, rezolvată de tribunal

  • 2 decembrie 2020 la 13:09
    Permalink

    Felicitari! AUR singurul partid alaturi de romanii , Ana Maria , nu te lasa intimidata de c.A.cA mare ala de Pasare si restul interlopilor , sau c.h.i.or.uu de Balsa , ei fac asta din pupincurism pentru primar , si i mai pacaleste in campanie cu 100 de lei. Iar dupa nu i mai baga nimeni in seama pe ticalosi… VOTEZ AUR

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare