Dispecerat pentru drumurile înzăpezite

6 decembrie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

De ieri, la Consiliul Judeţean Hunedoara funcţionează un dispecerat permanent dedicat activităţilor de deszăpezire şi de întreţinere a drumurilor judeţene. Astfel, hunedorenii pot anunţa cazurile în care este nevoie de intervenţia echipelor care se ocupă cu degajarea arterelor rutiere de zăpadă şi gheaţă.

Au GPS-uri pe ele
”Consiliul Judeţean Hunedoara pune la dispoziţie, începând de astăzi (n.r.-ieri), un număr de telefon la care pot fi anunţate problemele apărute pe drumurile din judeţ pe timp de iarnă. Tot începând de astăzi puteţi urmări şi noua pagină Consiliul Judeţean Hunedoara – Dispecerat Drumuri Judeţene unde vor fi postate informaţii la zi despre cum se circulă pe drumurile aflate în administrarea Consiliului Judeţean Hunedoara. Link spre pagină: https://www.facebook.com/drumuri hunedoara/?modal=admin_todo_tour
Dispeceratul va funcţiona non-stop, iar problemele apărute pot fi sesizate la numărul de telefon 0737/553971, astfel încât drumarii să poată interveni cu operativitate”, susţine Melania Iscru, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Hunedoara.
Administratorul public al judeţului, Costel Avram, a declarat recent că utilajele de deszăpezire au montate GPS-uri, pentru a se cunoaşte în orice moment unde intervin. Bugetul pentru sezonul rece, pentru deszăpezire, se ridică la 2,5 milioane de lei, dar banii, dacă nu trebuie, nu vor fi folosiţi în totalitate.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. RAD GHEORGHITA spune:

    Felicitari CJ Hunedoara ! Eu am umblat destul de mult Iarna pe DN66A si pe asa zisul “Drumul lu Basescu ” , Uricani — Campusel si am fost placut impresionat de dezapezirea facuta pe acest drum . Sper ca si in aceasta iarna lucrurile sa decurga normal si sa va deranjam cat mai rar. Mult succes in activitate domnului Costel Avram dar e bine sa stie ca pe drumul de care vorbesc nu cred ca exista nici semnal GPS si nici telefonie mobila.

  2. RAD GHEORGHITA spune:

    Ma scuzati, am fost bucuros v-am laudat si mi-am uitat meseria .. Pagina nu este momentan, sper disponibila..

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe 7.12.2018

Spargere la un depozit de haine second hand

S-a întâmplat în municipiul Vulcan, iar hoţii au acţionat la miezul nopţii. Au avut ghinionul să fie văzuţi de un...

Jefuită în câteva secunde

Un tânăr petrilean a reuşit să fure 180 de lei în câteva secunde. A studiat ”terenul” şi când a văzut...

Închide