Discipline noi introduse la Campionatele Europene 2022

21 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Patru noi discipline sportive – tenis de masă, volei de plajă (foto), canoe sprint şi escaladă – au fost incluse în programul Campionatelor Europene 2022 de al Munchen, au anunţat organizatorii.

Cele patru sporturi se alătură astfel atletismului, ciclismului, gimnasticii, canotajului şi triatlonului în programul evenimentului, care urmează să aibă loc în capitala Bavariei, între 11 şi 21 august 2022.
Conform Federaţiei internaţionale de volei (FIVB), la volei pe plajă se vor prezenta câte 32 de echipe la masculin şi feminin, cu un total de 128 de jucători şi jucătoare care se vor lupta pentru medalii.
Campionatele Europene multisport vor avea o durată de 11 zile, ediţia de la Munchen fiind a doua după cea inaugurală din 2018 (Glasgow), care s-a bucurat de un mare succes. (N.Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Handbal feminin. Adversarele României la Euro 2020

Echipa naţională de handbal feminin a României va face parte din Grupa D a turneului final din cadrul Euro 2020...

Fotbal. Tragerea la sorţi pentru barajul de promovare în Liga a III-a

Casa Fotbalului a găzduit vineri, evenimentul în cadrul căruia au fost stabilite meciurile de baraj pentru accederea în Liga a...

Go Hunedoara, un nou site de promovare a turismului din județul Hunedoara

Județul Hunedoara are un potențial turistic enorm, încă neexploatat la maximum. Pentru a oferi turiștilor din întreaga țară, dar și...

Închide