Directorul Apa Serv şi-a debranşat blocul în care locuieşte, pentru datorii

18 ianuarie 2013 | 4 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

02 Costel Avram (2)

Situaţie fără precedent în Valea Jiului. Directorul firmei de apă şi canal şi-a debranşat blocul în care locuieşte, pentru că are datorii la apă şi canal. Şeful de la ape este la zi cu plata, ca şi alţi locatari, însă administratorul de bloc a luat banii şi n-a achitat facturile.

Nu are nici un leu datorie

A debranşat directori, judecători, avocaţi, politicieni ori poliţişti, iar acum, a tăiat apa chiar la locuinţa sa. Costel Avram (foto), directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, şi-a trimis ieri „portăreii”, pentru a opri furnizarea apei potabile, din cauză că asociaţia de locatari din care face parte are restanţe de 300.000 de lei către regia pe care o conduce. Directorul societăţii nu are nici un leu datorie la apă, însă administratorul blocului, deşi a încasat banii, n-a achitat facturile. Cum a demarat o campanie de recuperare a datoriilor de la consumatori, Avram s-a văzut obligat să-şi debranşeze blocul şi avertizează că nu-l va rebranşa, decât după ce datoria este stinsă. În afară de scara unde locuieşte şeful de la Ape, a fost tăiată apa şi la alte 27 de scări de bloc din Petroşani, toate având acelaşi administrator. „Măsura este aceeaşi pentru fiecare. Apa a fost oprită. Eu ştiu atât, că am facturat aproape 300.000 de lei şi am de încasat aproape 300.000 de lei. Eu sunt la zi cu factura. Repet, nu am un leu datorie, dar am contract cu asociaţia şi plătesc acolo. Nu-mi convine să stau fără apă. Am fost la asociaţie şi am cerut o situaţie cu scările şi datoriile, însă nimeni nu poate să spună nimic. Soţia administratorului mi-a spus că acesta este în spital şi ea nu ştie care e situaţia”, a explicat, ieri, Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.

Oamenii au plătit, administratorul, nu

La fel de nemulţumiţi sunt toţi locatarii blocurilor debranşate, care încearcă acum să afle de ce administratorul n-a achitat facturile către furnizorul de apă. Oamenii spun că sunt la zi cu facturile, iar problema este la asociaţie, însă administratorul nu e de găsit, fiind internat în spital. Potrivit lui Avram, ieri, în jurul prânzului, soţia administratorului a virat în contul regiei de apă suma de 10.000 de lei, urmând să facă un angajament de plată pentru restul datoriei. „Dacă va ajunge la un acord cu cei de la Serviciul Comercial şi îşi face angajament de plată, este posibil să dăm drumul la apă. În acest moment, nu ştiu să spun când va fi reluată furnizarea apei către blocurile respective, inclusiv în cel în care locuiesc eu”, a mai declarat directorul Apa Serv Valea Jiului. (M. Gânju)

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. rupavili spune:

  E tare directorul asta ,a taiat apa la Judecatori si politisti ,acum a taiat apa chiar de la apartamentul lui ,felicitari directore !

 2. florin spune:

  frectii la piciorul de lemn,ce corect ati devenit dle director

 3. laleaua neagra spune:

  Astea sunt metode comuniste,ii pedepsesti pe toti pentru cativa care nu si-au platit apa.Pentru rau platnici sunt instante,politie,jandarmerie chiar si mascatii,pentru a pune in aplicare debransarea individuala,dar asa, debransarea la gramada da dovada de cretinism acum in secolul XXI,bine ca Avram nu a oprit apa in toata Valea Jiului.

 4. Eu spune:

  Haha
  Ce vrajeala ieftina!
  Nici nu locuieste in apartamentul ala.
  Sta la casa lui cea noua. Chiar credeti ca si-ar lua tocmai lui apa?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Condamnate pentru tâlhărie

Două femei din municipiul Vulcan, date în urmărire după ce un judecător de la Petroşani le-a condamnat la ani grei...

Deva, în top la competiţii de judo găzduite aici

Trei finale de campionat naţional la nivel de cadeţi, tineret şi copii, precum şi o etapă zonală din calendarul competiţional...

Ilie Lavu este noul şef al Poliţiei Locale din Deva

Poliţia Locală din Deva are un nou şef. Acesta este Ilie Lavu (foto), numit, în urma câştigării concursului, director executiv...

Închide