; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Direcţia Agricolă Judeţeană asigură fermierilor participarea la târgurile şi expoziţiile de profil

24 februarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Conducerea Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Hunedoara a decis ca şi în acest an să le asigure fermierilor cu care instituţia organizează acţiuni tematice, respectiv reprezentanţilor fermelor-şcoală cu care are parafate colaborări, participarea la evenimentele importante ce vor avea loc în diverse localităţi din ţară.

„Luând parte la târguri şi expoziţii cu profil agricol, recunoscute pentru aria largă de adresabilitate, încercăm să stabilim noi contacte comerciale şi în egală măsură să luăm pulsul la tot ceea ce e de actualitate în materie tehnologică şi de strategie. Astfel de manifestări de anvergură rămân o uşă deschisă către agricultura de mâine. Astfel, pentru fermierii selectaţi asigurăm transportul gratuit. O primă participare va fi în luna aprilie la AGRARIA, ce se va desfăşura la Cluj”, a declarat Călin Marian (foto), directorul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Hunedoara.
Acesta a mai amintit că de curând, împreună cu APIA Hunedoara, s-a organizat o întâlnire cu membrii asociaţiilor, composesoratelor şi fermierii din judeţ, pentru a le fi aduse la cunoştinţă ultimele noutăţi din domeniul agriculturii, politicile agricole ce urmează a fi promovate de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Planul Naţional Strategic care va incepe să fie implementat după anul 2020, campania de depunere a cererilor de plată la APIA, precum şi ultimele coordonate cu privire la proiectele pentru fermieri, finanţate din fonduri europene.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dorel spune:

    pupincuristul asta de director duce pe cine vrea, el face selectia, in special pe cei de la fermele lui si de la firmele la care este implicat, si doar pe cei de la care are un interes.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primăria Deva sprijină Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva!

Primăria Municipiului Deva va aloca în acest an Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva suma de 3.115.380 lei (662.846 euro).

Patru arbitri din judeţ, promovaţi pentru teste cu observatori în Liga a III-a

Patru tineri arbitri din judeţul Hunedoara, Raul Bădărău, Cătălin Ionuţ Blîndu, Leopold Herczeg şi Andrei Fodor, au participat şi au...

Rezultate excelente pentru karateka de la CSM Jiul Petroşani

La Oradea s-au desfăşurat la finalul săptămânii trecute întrecerile concursului internaţional Transilvania Grand Prix la karate, eveniment la care au...

Închide