Din naţionala cântăreţilor, la Liga a IV-a

1 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Componenţii cunoscutei formaţii de muzică Alb-Negru, Kamara Ghedi şi Andrei Ştefănescu, care fac parte şi din Naţionala de fotbal a Artiştilor, vor fi legitimaţi de echipa Universitatea Petroşani, grupare din Liga a IV-a Hunedoara.

Buni şi la muzică, şi la fotbal
Antrenorul principal al echipei Universitatea Petroşani, Ionuţ Stelescu, a declarat că în următorul meci de pe teren propriu, cu Retezatul Haţeg, în echipa sa se vor afla şi cei doi cunoscuţi cântăreţi din trupa Alb-Negru. Tehnicianul spune că artiştii sunt la fel de pricepuţi la fotbal, ca şi la muzică. „Sunt doi băieţi de treabă. Ne ştim de mult şi ei şi-au manifestat dorinţa de a juca fotbal la Petroşani. În partida din etapa viitoare cu Retezatul Haţeg, îi vom avea pe cei doi în teren. Sunt componenţi ai Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, aşa că se pricep şi la fotbal, la fel ca la muzică. Ne bazăm pe ei şi îi aşteptăm pe suporterii noştri să îi susţină. Cu cei doi în teren, sperăm la promovare, mai ales că anul acesta, clubul nostru împlineşte 50 de ani de la înfiinţare”, a afirmat Stelescu.

Scoruri italiene în prima etapă
Runda I a Ligii a IV-a Hunedoara, desfăşurată la finalul săptămânii, a stat sub semnul echilibrului. Drept dovadă, în trei partide s-a înregistrat celebrul scor italian de 1-0 (sau 0-1), iar în altele două, scorul a fost egal, 1-1. Excepţie de la regula echilibrului au făcut partidele în care Minerul Uricani a zdrobit pe Metalul Crişcior (scor 6-0) şi CNS Cetate Deva a fost învinsă la scor de neprezentare (0-3) de U. Petroşani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Turci, în pregătire la Deva

Doi antrenori şi două gimnaste din Turcia se află într-un stagiu de pregătire la Centrul Olimpic de Gimnastică din Deva,...

Au mers la pescuit, dar au sfârşit înecaţi în apele Mureşului

Doi bărbaţi, ambii din municipiul Hunedoara, au fost descoperiţi, ieri, fără suflare, în apele Râului Mureş. Potrivit soţiei unuia dintre...

Hoţul prins, negustor cinstit

Fiecare dintre noi aude sau vede în fiecare zi, prin presă, cazuri în care făptaşii unor infracţiuni sunt propuşi cu...

Închide