Sport

Din naţionala cântăreţilor, la Liga a IV-a

Ciprian Marinuţ

Componenţii cunoscutei formaţii de muzică Alb-Negru, Kamara Ghedi şi Andrei Ştefănescu, care fac parte şi din Naţionala de fotbal a Artiştilor, vor fi legitimaţi de echipa Universitatea Petroşani, grupare din Liga a IV-a Hunedoara.

Buni şi la muzică, şi la fotbal
Antrenorul principal al echipei Universitatea Petroşani, Ionuţ Stelescu, a declarat că în următorul meci de pe teren propriu, cu Retezatul Haţeg, în echipa sa se vor afla şi cei doi cunoscuţi cântăreţi din trupa Alb-Negru. Tehnicianul spune că artiştii sunt la fel de pricepuţi la fotbal, ca şi la muzică. „Sunt doi băieţi de treabă. Ne ştim de mult şi ei şi-au manifestat dorinţa de a juca fotbal la Petroşani. În partida din etapa viitoare cu Retezatul Haţeg, îi vom avea pe cei doi în teren. Sunt componenţi ai Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, aşa că se pricep şi la fotbal, la fel ca la muzică. Ne bazăm pe ei şi îi aşteptăm pe suporterii noştri să îi susţină. Cu cei doi în teren, sperăm la promovare, mai ales că anul acesta, clubul nostru împlineşte 50 de ani de la înfiinţare”, a afirmat Stelescu.

Scoruri italiene în prima etapă
Runda I a Ligii a IV-a Hunedoara, desfăşurată la finalul săptămânii, a stat sub semnul echilibrului. Drept dovadă, în trei partide s-a înregistrat celebrul scor italian de 1-0 (sau 0-1), iar în altele două, scorul a fost egal, 1-1. Excepţie de la regula echilibrului au făcut partidele în care Minerul Uricani a zdrobit pe Metalul Crişcior (scor 6-0) şi CNS Cetate Deva a fost învinsă la scor de neprezentare (0-3) de U. Petroşani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura