Didilescu a demisionat din funcţia de manager al Spitalului Judeţean

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Silviu Didilescu, a demisionat ieri din funcţie. Cauza care stă la baza acestei hotărâri nu este deocamdată cunoscută, însă surse medicale susţin că Didilescu ar fi precizat că renunţă la conducerea spitalului din motive personale.

Pe de altă parte, surse din anturajul președintelui Consiliului Județean, instituție căruia îi este subordonat spitalul din Deva, afirmă că Didilescu și-a dat demisia la sugestia expresă a lui Mircea Moloț. Îndepărtarea lui Didilescu de la conducerea spitalului era necesară, pentru ca Moloț să recâștige simpatia și, eventual voturile celor peste 1000 de salariați din spitalul devean, foarte nemulțumiți de managerul Didilescu, numit la cârma instituției chiar de Moloț. Până la această oră Silviu Didilescu nu a putut fi contactat, iar în cursul dimineţii nu s-a prezentat la birou.

Ca înlocuitor al acestuia se vehiculează numele lui Ioan Demeter, director medical al unităţii sanitare, dar şi numele Vetuţei Stănescu, directorul economic al spitalului. (C. Ghenea)

 

6 comentarii la „Didilescu a demisionat din funcţia de manager al Spitalului Judeţean

 • 24 mai 2012 la 14:38
  Permalink

  Evident ca salariatii nu sunt multumiti cand au un sef pragmatic , hotarat ,capabil, suntem obisnuiti sa avem sefi slabi pregatiti din toate punctele de vedere… astfle sa putem chicoti sa fim nemultumiti ca sefii ne sunt incompetenti…
  CAND O SA INVATAM SA APRECIEM ADEVARATA VALOARE A UNEI PERSOANE O SA AVANSAM ..PANA ATUNCI NE COMPLACEM IN …..

 • 24 mai 2012 la 15:05
  Permalink

  Didilescu e un om super capabil !!!! cate investitii s-au facut la Sp. Judeteam cat timp a fost director !!! sali de operatii noi, aparatura noua, ambulatoriu nou, cladirii renovate total, lift nou. Pe vrmea lu’ Florea (de la PDL) era plin de goange si mizerie inclusiv in sala unde se facea mancarea !!!! exista doar filmarile !!!!

 • 24 mai 2012 la 20:27
  Permalink

  CHIAR DACA SI-A DEPUS DEMISIA, INCA 45 DE ZILE LUCRATOARE ESTE OBLIGAT PRIN CODUL MUNCII SA STEA IN PREAVIZ. D-NUL MANAGER DIDILESCU SILVIU NU POATE PLECA DE LA SPITAL CA DE LA O CASA PUSTIE. DACA VROIA SA PLECE DE LA CONDUCEREA SPITALULUI , PE BUNE, SOLICITA INCETAREA CONTRACTULUI DE MUNCA PRIN ACORDUL PARTILOR.
  ASA CA, TANTI LEONTINA SI NEA ION FITI LINISTITI CA PERIOADA DE PREAVIZ ACOPERA BINE ZILELE PANA LA ALEGERI SI DACA IESE D-NUL MOLOT PRESEDINTE, SE INTOARCE VICTORIOS SI D-NUL DIDILESCU, POATE CU UN FILMULET CU CE S-A MAI INTAMPLAT PRIN SPITAL IN LIPSA LUI.
  RAMANE DE VAZUT CE VA FACE IN PERIOADA DE PREAVIZ; VA RESPECTA CODUL MUNCII SI VA MERGE ZILNIC LA SERVICIU FACAND TRANSFERUL DE ATRIBUTIUNI CATRE VIITOTUL MENEGER, SAU VA CHIULI, PROFITAND DE FAPTUL CA SEFUL LUI, D-NUL MOLOT, ESTE IN CAMPANIE ELECTORALA.

 • 24 mai 2012 la 22:31
  Permalink

  Simt ca sefu e in spate la toata chestia asta. Mia povestit cu ceva timp in urma ca daca nu o sa fie vin la primarie destul de baut, o sa se faca doctor. Eu credeam ca ma mai trimite si la doctorat, dar se pare ca zicea de „doctor mare” la spital. Ba ce prost sunt!

 • 25 mai 2012 la 7:02
  Permalink

  MOLOT ACUM VII DUPA VOTURILE DIN SPITAL,DAR LE VEI PRIMII ASA CUM AI FACUT CU NOI CAND NE-AI TAIAT BONURILE DE MASA,IMPREUNA CU ACEST INDIVID NUMIT DIDI,SI ALTI ,DAR SALARUL LA CJ TI-A CRESCUT,SPER SA VA MAI SUPORTAM CATEVA ZILE,SUNTE-TI O CALAMNITATE PT ACEST JUDET

 • 25 mai 2012 la 11:12
  Permalink

  suntem cei mai oropsiti bugetari ,din subordinea cj ,s-au dat tot felu de sporurii,asa zise modernizarii cu firme agreate,iar noi care suntem supusi la stres amenita-ti zilnic,acest individ didilescu credea ca este pe mosia lui,dar problema bonurilor de madsa a fost ceea mai mare lovitura care molot ne-a dat-o,il asteptam pe 10 iunie pt revansa

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.