Politica si administratie

Diaconescu: Vrem un sistem electoral simplu

Sorina Popa

Preşedintele de onoare a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Cristian Diaconescu (foto), a declarat, sâmbătă, la Deva, că iniţiativa de a se înfiinţa un birou al Ţinutului Secuiesc la Bruxelles este una neconstituţională.


„Această chestiune nu trebuie supraexagerată, dar este un demers apolitic. Un oficiu diplomatic este o prelungire a suveranităţii naţionale în alt stat. Intenţia de înfiinţare a unui aşa-zis birou al aşa-zisului „Ţinut Secuiesc“ la Bruxelles reprezintă în egală măsură un afront adus democraţiei din România, României şi poporului român, dar şi o provocare gratuită şi inutilă pentru Uniunea Europeană”, a declarat senatorul Cristian Diaconescu.
Diaconescu a mai declarat la Deva că „fără o restructurare a agenţiilor de stat, fără un sistem drastic de combatere a evaziunii fiscale, orice eforturi ale guvernanţilor sunt fără succes. Pe de altă parte, UNPR vrea un sistem electoral simplu şi tranşant, cum ar fi alegerea primarilor din primul tur”.

3 comentarii la „Diaconescu: Vrem un sistem electoral simplu

  • Cu ce vă are la mână Băse,domnuleeeeeeeeeee????? Pe cuvântul meu că am pariat chiar,prin 2009, am scris undeva pe un colţ de agendă că ve-ţi fi viitorul preşedinte al ţării.!!!M-aţi dezamăgit …….iar acum să propovădui-ţi ideile lui Băse ,este prea mult pentru mine!
    Cum vă simţiţi dimineaţa când vă uitaţi în oglindă ,alături de boanghine domnule diplomat de carieră ??? Mă mir că mai aveţi tupeu să vorbiţi mai ales aici în ardeal, la umbra lui Iancul Mare,trebuia să-i şuntaţi de mult,chiar şi atunci cu ,,păpuşa,, numai că voi toţi sunte-ţi ,,păpuşile ,,lui Băse…..!!!

  • am fost în clasă cu EBA………,ce zici de asta psd-ist mic…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura