Dezsi rãmâne Secretar General al Guvernului

Fostul prefect de Hunedoara, Attila Dezsi (foto), rămâne Secretar General al Guvernului, cu toate că Emil Boc a depus mandatul Cabinetului pe care l-a condus. Dezsi a fost numit pe postul de Secretar General al Guvernului din data de 23 decembrie, după ce s-a aflat la şefia Prefecturii judeţului Hunedoara timp de doi ani. În ultima conferinţă de presă susţinută ca prefect, el a declarat că va susţine în continuare judeţul Hunedoara, chiar dacă pleacă la Bucureşti. Conducerea UDMR a afirmat, ieri, că îşi va menţine miniştrii pe posturi, la Mediu, Cultură şi la Sănătate, dar şi pe Attila Dezsi, în funcţia de Secretar General al executivului. (S. Popa)

8 comentarii la „Dezsi rãmâne Secretar General al Guvernului

 • 8 februarie 2012 la 9:14
  Legătură permanentă

  Domnul Attila Dezsi este un om cu suflet pentru Valea Jiului ii dorim succes,sanatate,bucurii si viata lunga.

 • 8 februarie 2012 la 10:16
  Legătură permanentă

  …păi cum să nu-şi ţină trădătorii lângă ei!!!!… un ungur trădător, atât pentru ungurii lui cât şi pentru românii noştrii!!!…acum e de furat, hoţi ungureşti!!! Nu sunt şovin, sunt român!!! Ungurii de rând suferă împreună cu românii!!! ..hoţi lor , al de Kelemen Hunor, Marko Bela,Wincler şi alte boanghine, s-au înbogăţit pe votul tuturor proştilor de unguri!!! hoţii bogaţi, ciangăii săraci dar …Mândrii de ei!!!
  Românilor, să nu vă ducă cumva,dracu la vot!!! ..dar să plânge-ţi iar!!!

 • 8 februarie 2012 la 14:55
  Legătură permanentă

  Lingau si hot de a lu Mircia Muntean. unu mai mare derbedeu ca si celelalt :-))

 • 8 februarie 2012 la 23:14
  Legătură permanentă

  Ce vorbesti ,cine te crede ,nu vezi ca nu ai curajul sa recunosti ca tu azi le platesti salar la magistrati in fiecare luna ca sa pedepseasca Romania la CEDO,sa-ti fie rusine ca ,cu buna stiinta accepti acest abuz si nu ai de gand sa faci nimic impotriva lor ,nesimtitule care te crezi si intelectual incult al societatii ,ia atitudine la ce ti-am spus azi si ieri si maine respecta legea cu adevarat . Justitiarul de Hunedoara.

 • 9 februarie 2012 la 8:23
  Legătură permanentă

  @avatar ! ar trebui sa-ti fie rusine pentru felul in care gandesti si vorbesti. atat Dezsi cat si Dezmeri sunt oameni deosebiti, corecti si profesionisti.

 • 9 februarie 2012 la 9:52
  Legătură permanentă

  ..pentru vasile-chelu(plesoianu)!!!…eşti un gunoi pdl-ist sau unul udmr-ist ?????…vezi că au mâncat ieri, piparcă iute şi s-ap putea să ţi se unfle buza de atâta pupat în ***!!! ţie să-ţi fie ruşine!!!

 • 9 februarie 2012 la 18:43
  Legătură permanentă

  Se vede care sunt oameni politici adevarati si care sunt numai mincinosi

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.