Dezinformãri marca Mircea Moloţ şi compania

13 iulie 2014 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

05-nistorDisperaţi, în urma rezultatului dezastruos obţinut la alegerile europarlamentare, când hunedorenii au dat un vot de blam liberalilor, Mircea Moloţ şi acoliţii săi au început o acerbă campanie de denigrare a tuturor primarilor PSD care nu au cedat şantajului politic.

Folosindu-se de trustul media pe care îl deţine familia sa, Mircea Moloţ atacă furibund prin dezinformări grosolane, batjocorind munca unor primari devotaţi celor care i-au ales. Ultimul atac lansat prin mass-media controlată de baronul de Hunedoara şi al postului de RadioColor de la Orăştie, deţinut de noul liberal Lucian Heiuş, l-a vizat pe primarul Orăştiei, Ovidiu Bălan. Un om de o calitate profesională deosebită care a reuşit să câştige încrederea orăştienilor şi care a demarat, în numai doi ani de mandat,  proiecte ce vor schimba radical faţa acestui oraş.
În calitatea mea de preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a Partidului Social Democrat, eu nu voi accepta ca astfel de mizerii fabricate în laboratoare de tip securist să prejudicieze imaginea edililor social-democraţi fiind hotărât să răspund cu argumente şi nu cu înjurii sau acuzaţii lipsite de fundament. Dovedind o ipocrizie fără margini, aceste personaje politice controversate îl acuză pe primarul Ovidiu Bălan că nu ar fi rezolvat problema apei potabile întrunul dintre cartierele sărace ale municipiului. Ce au uitat să spună atât Mircea Moloţ, cât şi Tiberiu Balint, mâna sa dreaptă, este că Ovidiu Bălan a depus deja un proiect pentru rezolvarea acestei probleme şi că el va demara în curând şi se va finaliza peste doi ani! Este pentru prima dată, după zeci de ani în care primarii de dreapta aleşi de cetăţenii Orăştiei, nu au fost capabili să rezolve această situaţie pentru oameni. Şi asta pentru că aceşti foşti primari au avut un singur interes: acela de a-şi satisface atât nevoile proprii, cât şi pe cele ale acoliţilor săi. Înţelege oare Mircea Moloţ că acesta este singurul motiv pentru care orăştienii nu au votat PNL sau PDL? Crede oare Mircea Moloţ că orăştienii îşi mai doresc primari controlaţi de grupurile de interese din spatele său? Uitaţi-vă unde au ajuns oamenii lui Mircea Moloţ, precum Dan Radu Ruşanu, Ovidiu Hada sau Alin Simota şi veţi înţelege cine sunt personajele liberale ale acestui judeţ. Ce interese se ascund în spatele cerinţei liberalilor lui Moloţ ca Apa Prod să preia serviciul de gestionare a apei potabile şi de ce se răzbună pe primarul orăştienilor, Ovidiu Bălan, care a refuzat acest parteneriat?
Iată o altă întrebare la care ar trebui să ne răspundă Moloţ prin mass-media pe care o controlează. Este evident că nu va răspunde şi că va continua doar să arunce cu noroi în munca unui om devotat oamenilor şi nu combinaţiilor liberalilor. Nu poţi să arunci cu mizerii într-un primar care a modernizat Spitalul Orăşenesc, care a început asfaltarea unor străzi lăsate în paragină de toţi cei care au condus această primărie şi să te aştepţi ca orăştienii să te creadă. Cu toate acestea, Mircea Moloţ o face iar asta arată disperarea sa. Este vorba de disperarea omului care ştie că în curând va pierde totul şi care încearcă să distrugă totul în jurul lui. Cu certitudine, primarii PSD nu vor ceda atacurilor acestui personaj malefic şi vor continua să facă ceea ce ştiu ei cel mai bine: să muncească pentru prosperitatea celor care i-au ales.
Laurenţiu Nistor, deputat în Colegiul Uninominal nr. 1 Brad-Valea Mureşului, preşedintele Organizaţiei judeţene PSD Hunedoara

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. florin spune:

  molot joaca mizerabilDle Nistor, asa ca aveti grija,v am mai spus cind il aveti in colimator trageti cu toata artileria grea in el.
  si a creat un clan mafiot care greu poate fi doborit.

 2. simona spune:

  daca Apaprod v a prelua serviciul de apa din Orastie,localnici vor ajunge sa plateasa un pret exorbitant pentru mc de apa.intruct Apaprod a contractat credite de milioane si milioane de euro,pentru tot felul de lucrari necesare sau nenecesare care vor trebui rambursate , de catre cine? de amariti de locuitori beneficiari ai serviciilor de apa si canalizare

 3. Motu de la Brad spune:

  Dar tu Vanghelie de Soimus ot Bejan ce ai facut in cele 2 mandate pt.zona Brad si pt.Brad in special? 0( ZERO )barat ,ca si alalalt pitecantrop al politicii Pe.Se.De din judetul Hunedoara,Florin Cazacu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noi investiţii la Vaţa de Jos

Probabil că administraţia din Vaţa de Jos are cel mai bun an din punct de vedere al investiţiilor accesate pe...

CFR Marfă va duce cărbunele din Vale la Mintia

CFR Marfă a câştigat licitaţia organizată de către Complexul Energetic Hunedoara pentru transportul huilei din Valea Jiului către termocentrala din...

Specialiştii de la INSEMEX, apreciaţi peste hotare

Recent, o delegaţie formată din şase persoane, de la INSEMEX Petroşani, a participat la o conferinţă internaţională în domeniu, desfăşurată...

Închide