Devenii speră că Ousmane N’Doye va readuce publicul la stadion

3 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

1-cns-cetate-3-noiembrie-pagina-4Ovidiu Mănăstire

Venirea lui Ousmane N’Doye (foto) la CNS Cetate Deva a fost gândită de conducătorii clubului din reşedinţa judeţului pe două segmente. Pe lângă calitatea fotbalistică a senegalezului, cei de la echipa alb-albastră văd transferul său ca o lovitură de imagine.

„Lumea va veni pentru Ousmane, dar ne trebuie rezultate!”
Astfel, la partida de azi, cu Millenium Giarmata, se speră la o afluenţă mai mare de spectatori decât la ultimele partide, un exemplu negativ fiind duelul din ultima rundă, cu UTA BD II, care a fost urmărit din tribune de doar 50 de suporteri. „Bineînţeles că aducerea lui este o lovitură de imagine, dar o lovitură de imagine era pentru orice club îl achiziţiona. Aşteptăm publicul la stadion, în numărul în care a fost la prima etapă, dar trebuie să recunoaştem că nici rezultatele nu au fost cele pe care le aşteptam. Oamenii vor veni să-l vadă şi pe Ousmane, e o lovitură atât de imagine cât şi profesională. El a venit să ne ajute, până la finalul turului nu a dorit să primească nici un ban, urmând ca din iarnă, în funcţie de locul pe care îl ocupăm, să discutăm şi acest aspect”, a spus preşedintele Cristi Bobar, completat de viceprimarul Răzvan Mareş. „Eu sper ca Ousmane N’Doye să fie un exemplu şi pentru copii. E important ca cei mici să vină spre fotbal şi Ousmane îi va atrage spre acest sport”, a afirmat Mareş.

Giarmata, mai ofensivă decât CNS Cetate
Adversara devenilor din meciul de azi, Millenium Giarmata, ocupă penultimul loc în clasament, cu nouă puncte, obţinând al doilea succes al turului chiar în runda trecută, contra celor de la Pandurii II Tg. Jiu. Chiar dacă se află în spatele devenilor în clasament, trupa lui Răzvan Leuca, formaţie care îi are în componenţă de ex-jucătorii lui CNS Cetate, Mihai şi Florin Olariu, a marcat mai multe goluri decât alb-albaştrii în cele nouă partide, punctând de 12 ori. În deplasare, Millenium a învins o dată, pe UTA BD II, şi a remizat pe terenul Unirii Alba Iulia, fiind înfrântă în alte două meciuri. Partida CNS Cetate Deva – Millenium Giarmata, din etapa a X-a a Ligii a III-a, seria a IV-a, se va juca azi, începând cu ora 14.00, la stadionul „Cetate”.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cadavrul unei femei, găsit pe marginea drumului

Cadavrul unei femei de 80 de ani, din comuna Mălini, judeţul Arad, a fost găsit ieri de trecători în afara...

A picat examenul, deşi a fost singurul candidat

Singurul candidat care s-a prezentat la concursul organizat de Primăria Deva pentru funcţia de director executiv al Poliţiei locale a...

Încă o condamnare definitivă pe numele lui Simota

Afaceristul Alin Simota (foto), plecat în „vacanţă” într-un stat arab, a mai primit o condamnare definitivă de şase luni de...

Închide