Sport

Devenii au spulberat Filiașiul

Deși lipsiți de aportul antre­no­ru­lui Ștefan Nanu, suspendat după me­ciul din Cupa României de la Petroșani, cu Plută absent din lot, suspendat fiind și el, cu Iordache, Țoiu și Stelea rezerve, devenii au atacat jocul de la Orăștie cu ambiție și mobilizare maximă.
Ocupanta locului trei din clasa­men­tul seriei, formația ACSO Filiași a venit la această întâlnire cu hotărâre și cu declarațiile belicoase ale celor din staff, care promiteau o victorie de partea lor.
Prezent în tribune, Ștefan Nanu a decis să arunce în teren câțiva dintre componenții actuali din lot, care nu prea au fost folosiți în primele par­tide: Opriș și Vișan iar în mijloc pe Bedea și Creciunesc. Să mai notăm revenirea în teren a lui Kelemen, care a avut o contribuție importantă la deschiderea scorului. Devenii au avut însă o zi bună, au practicat un joc excelent și i-au dominat pe oas­peți, fără drept de apel, terminând partida cu un scor fluviu, deși s-a ju­cat pe un teren greu, pe ploaie, min­gea fiind greu de controlat. Scor final, CSM Deva – ACSO Filiași 5 – 0.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura