Sport

Devenii au pierdut la Sibiu

CSM Deva și-a continuat pregătirile pentru debutul din ultima parte a cam­pionatului din Liga a III-a. Devenii au jucat sâmbătă la FC Hermannstadt Sibiu, formația sibiană fiind retrogradată din prima ligă în sezonul precedent și se află acum pe locul secund în Liga 2, cu șanse pentru promovare.

Un joc bun
Diferența cele două formații care evo­luea­ză în eșaloane diferite nu s-a văzut
în jocul de sâmbătă, echipa gazdă s-a impus greu, abia spre sfârșit de meci, unicul gol fiind marcat de Paraschiv, în minutul 88.
„Am făcut un joc foarte bun, chiar nu mă așteptam ca băieții să joace atât de bine. În prima repriză, Sibiul a avut un singur șut pe poartă, și acela de la 30 de metri. Noi, în schimb, am ratat patru ocazii mari, Kayondo două, Bloj și Cuibari, ultimul cu poar­ta goală la centrarea lui Kayondo. Am pierdut pe final, la o greșeală în apărare, pasă înapoi care ne-a prins un pic des­co­pe­riți, gol venit și pe fond de oboseală. Am avut și probleme de lot, Sulea e în con­tinuare accidentat, Avramovici are o con­trac­tură, Kelemen și Iordache lipsesc de mai mult timp, Săulescu a suferit o comoție la începutul meciului – Marinca a intrat însă foarte bine în joc în locul lui – iar Stelea a avut și el ceva probleme medicale pe final și a trebuit înlocuit”, a spus Ștefan Nanu după meci.
CSM Deva a jucat cu: Bădescu – Vasilescu, Plută, Dumbrăvean, Doboș – Săulescu (17 Marinca), Stelea (72 Branea), Țoiu, Bloj – Kayondo, Cuibari.
Formația deveană mai are în program jo­curi de verificare cu Inter Sibiu (26 fe­brua­rie) și CS Ineu (5 martie), ambele pe teren propriu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura