Deveni prinşi cultivând cannabis

01 captura canabis (4)

Sorina Popa

Doi deveni au fost prinşi de poliţiştii de la Crimă Organizată, în timp ce udau o cultură ilicită de cannabis, situată în municipiul Deva. S.M.C., de 20 ani şi D.D., minor, sunt cercetaţi în stare de libertate, fiind acuzaţi de trafic de droguri.

Spaţiul era bine delimitat
„În urma cercetării la faţa locului am constatat că această  cultură se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp şi era îngrădită cu un gard de sfoară, întinsă între stâlpi de lemn. În interiorul perimetrului astfel delimitat au fost săpate pentru fiecare plantă gropi de 1 metru, în care a fost pus pământ special de flori, suspectul principal folosind în acest scop aproximativ 350 kg de material. În apropierea culturii, ascunse în vegetaţie, au fost găsite 30 de PET-uri, pe care acesta le folosea pentru a uda cultura, precum şi aproximativ 22 metri de plasă de sârmă sub formă de tuburi, care fusese utilizată pentru protecţia fiecărei plante în parte”, a declarat inspectorul principal Lucian Năboiu, şeful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Hunedoara.
Poliţiştii au găsit la locuinţa tânărului de 20 de ani, un material documentar pentru realizarea  unei culturi ilicite de cannabis, precum şi 2 g de cannabis.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare