Devean găsit spânzurat într-un copac la Mintia

Descoperire macabră în satul Mintia. Un devean a fost găsit spânzurat într-un copac din vecinătatea firmei Jagrom, din localitate, de nişte trecători. Aceştia au anunţat serviciile de urgenţă prin 112.

Din datele Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, în data de 27 august, în jurul orei 14.35, poliţiştii de la Secţia 1 Şoimuş, au fost anunţaţi că în vecinătatea sediului firmei Jagrom, se află un bărbat spânzurat într-un copac. Oamenii legii, ajunşi la faţa locului, au constatat că decedatul este un bărbat de 59 de ani din Deva. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost ucis. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru a fi necropsiat.
Din spusele apropiaţilor, bărbatul lucra ca electrician la o firmă franceză care are punct de lucru în Mintia. Gestul lui i-a şocat pe toţi cei care-l cunoşteau, mai ales că nimeni nu ştie motivele care l-au determinat să-şi pună capăt zilelor. (N. Bumbac)

One thought on “Devean găsit spânzurat într-un copac la Mintia

  • 29 august 2018 la 10:17
    Legătură permanentă

    Sunteți foarte prost informați, ca sa nu zic ca sunteți super-mega-extra prosti! In afara de faptul ca , da , bărbatul s-a sinucis, sunteți total pe lângă!!! Lăsați-va de scris dacă nu sunteți informați!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.