Deva va găzdui expoziţia de benzi desenate ,,Eroii care au făcut istorie”

3 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Ultima Ora

Locuitorii municipiului Deva vor avea prilejul să admire benzile desenate ale con­cursului naţional dedicat artiştilor, orga­ni­zat în cadrul Festivalului de Benzi Desenate Istorice Braşov, ediţia 2020.
La invitaţia Primăriei Municipiului Deva şi a Colegiului Naţional ,,Decebal” Deva, Asociaţia Forums şi Muzeul Judeţean de Istorie Braşov vor prezenta în municipiul reşedinţă de judeţ expoziţia outdoor de benzi desenate istorice ,,Eroii care au făcut istorie”. Lucrările artiştilor vor fi expuse în Piaţa Unirii din Deva, în perioada 8 – 24 februarie 2021. Expoziţia cuprinde 27 de benzi desenate originale, având în total 111 planşe realizate de către 26 de autori.
Expoziţia ,,Eroii care au făcut istorie” a fost prezentată până acum în Piaţa Sfatului din Braşov şi la Sibiu, pe Esplanada Sălii Thalia. Prezentarea acesteia la Deva face parte din seria evenimentelor prilejuite de împlinirea, în acest an, a 150 de ani de existenţă a Colegiului Naţional „Decebal” din municipiu.
Cei interesaţi pot admira benzile dese­nate a căror cronologie începe încă din preistorie, intrarea la expoziţie fiind liberă. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aproape 13.000 de hunedoreni, vaccinaţi împotriva Covid

Din 15 februarie 2021, în judeţ vor funcţiona încă trei centre de vaccinare, pe lângă cele existente. Este vorba de...

„Ar fi regretabil ca PNL să se opună unui act de justiţie şi de onoare, votând împotriva militarilor”

Interviu cu Viorel Sălan, deputat PSD de Hunedoara   Poliana Mardari A început prima sesiunea parlamentară din această legislatură şi...

Cum au aflat comisarii de mediu că la Sântâmăria Orlea sunt munţi de gunoaie

Adriana Năstase Locuitori din zona Haţegului au reclamat că au fost aruncate gunoaie pe malul La­cului de acumulare Sântămăria Orlea....

Închide