Deva: Se eliberează tichetele gratuite pentru transportul în comun

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Primăria Deva anunţă că de luni, 20 noiembrie 2017,începe eliberarea tichetelor gratuite de călătorie pentru transportul în comun pe raza municipiului Deva, pentru perioada decembrie 2017-martie 2018.

    Pensionarii cu venituri mai mici de 800 de lei/lună îşi vor ridica tichetele de călătorie de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva (holul intrării principale), în perioada 20 noiembrie – 8 decembrie 2017, de luni până joi, între orele 8.00-15.00, şi vineri, între orele 8.00-13.00. La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie (copie) și a actului de identitate.

    Veteranii de război, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai Municipiului Deva îşi vor ridica tichetele gratuite de călătorie de la sediul Primăriei Municipiului Deva, camera 22, de luni până vineri, între orele 9.00-13.00. La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea actului de identitate.

    Pentru beneficiarii tichetelor gratuite de călătorie care se află în situaţii deosebite (probleme medicale, absenţă din localitate etc.), perioada de distribuire a biletelor va fi prelungită până în data de 22 decembrie 2017. În intervalul 11-22 decembrie 2017, aceştia îşi vor ridica biletele de călătorie pentru transportul în comun de la sediul Primăriei Municipiului Deva, de luni până vineri, între orele 9.00-11.00. (Adriana Clej)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Copie a „Ultimatumului lui Horea” expusă în Piaţa Cetăţii Deva

   O copie integrală a „Ultimatumului lui Horea” exte expusă de sâmbătă, 11 noiembrie, în Piaţa Cetăţii din Deva, alături de o

Cetatea Deva, promovată la Târg Internaţional de Turism din Londra

  Cea de-a 37-a ediţie a World Travel Market, desfăşurat la Londra, în perioada 6-8 noiembrie 2017, a reunit 5.000 de

BREAKING NEWS. Ședințe cu scântei la nivelul conducerii colective a PSD Hunedoara! Demiteri din funcții și excluderi din partid!

Sorina Popa  Social-democrații hunedoreni au avut vineri după masă ședința Biroului Permanent Județean, urmată de cea a Comitelului Executiv Județean.

Închide