Deva: Se distribuie tichetele gratuite pentru transportul public local

12 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Primăria Municipiului Deva va distribui, începând de luni, 18 martie 2019, tichetele gratuite de călătorie pentru transportul public local, pentru intervalul aprilie – iulie 2019.

Biletele pot fi ridicate în perioada 18 martie – 5 aprilie 2019, din două locaţii. Pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei vor ridica tichetele gratuite de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva (holul intrării principale), de luni până joi – între orele 8:00 şi 13:00, şi vineri – între orele 8:00 şi 12:00. La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie (copie) şi a cărţii de identitate (copie).
Veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva vor ridica tichetele gratuite pentru transportul în comun de la Primăria Municipiului Deva, camera 24, de luni până vineri – între orele 9:00 şi 13:00. La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea actului de identitate (copie). entru persoanele aflate în situaţii deosebite (probleme medicale, absenţă din localitate etc.), perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie se prelungeşte cu două săptămâni, până în data de 19 aprilie 2019.
În intervalul 8 şi 19 aprilie 2019, biletele vor fi distribuite la Primăria Municipiului Deva, de luni până vineri, între orele 9:00 şi 11:00, astfel:
la camerele 22 şi 29 – pentru pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei; camera 24 – pentru veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva.
Tichetele gratuite pentru transportul public local sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, pe raza municipiului Deva.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cultivatorii de usturoi vor beneficia din acest an de sprijin financiar

Agricultorii sunt încurajaţi să înfiinţeze culturi de usturoi, pentru fiecare hectar cultivat ei urmând să primească un sprijin financiar de...

Sportivii de la CSŞ Petroşani, locuri fruntaşe la lupte libere

Revenind la întrecerile din cadrul Campionatului Naţional şcolar la lupte libere, desfăşurate la finalul săptămânii trecute, la Herculane, menţionăm că...

Campionatul Naţional de Baschet U13

Continuă jocurile pentru calificarea la turneul final al Campionatului Naţional de baschet pentru juniori U 13, la care participă şi...

Închide