Deva Jazz Festival 2020

20 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită la a treia ediţie a Festivalului de jazz în aer liber, în perioada 27 – 30 august, începând cu ora 11:00, în Parcul Cetate din Deva.
De la jazz-ul clasic la cele mai noi forme de exprimare artistică, iubitorii de jazz au ocazia să se bucure de liber­tatea creatoare a unor artişti desăvârşiţi. Diversitatea stilurilor este asigurată şi în acest an, fiecare grup pro­punând un program complex unde instrumentele spe­ci­fice muzicii de jazz slujesc admirabil talentul şi profe­sio­nalismul muzicienilor invitaţi.

Nume cunoscute şi recunoscute la nivel mondial asigură lineup-ul ediţiei:
Jeff Cascaro, Botticelli Baby, Viktorija Gecyte & Vik Vibes Quartet, Emil Gâlcă Smooth trumpet, Groove Garden by Sorin Zlat, Naked, Blazaj, Jazzapella, Razzle Dazzle, Amalia Gaiţă, Steel Jazz Quartet & De Liia, Muntet.
Anul acesta vă puteţi bucura de momente spec­ta­culoase, pline de dinamism şi virtuozitate cu artişti ce vin din Germania, Franţa, Lituania, Serbia şi România.
Vor fi patru zile de jazz, momente de libertate, de creaţie, cu 12 grupuri din cinci ţări, formate din muzicieni recunoscuţi şi premiaţi la competiţii internaţionale.
Cristian Răcăşan, directorul Deva Jazz Festival şi Mircea Goian, directorul artistic, afirmă că au pregătit şi în acest an o mulţime de surprize şi noutăţi pentru iubitorii de jazz. În program se mai află: workshop-uri, expoziţie de fotografie, incursiuni în istoria Jazz-ului, expoziţie de pic­tură, târg de viniluri, jazzmix, concursuri, concerte mati­nale de jazz etc.
Organizatorii au sprijinul unor tineri elevi de la Colegiul Naţional „Decebal” care sunt voluntari şi în acest an, vorbitori de engleză, germană, maghiară şi care sunt de un real folos la ghidajul artiştilor.
Accesul la Deva Jazz Festival este liber!
Evenimentul se va desfăşura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea răspândirii virusului Covid-19.

Iată regulile sanitare la Jazz Festival 2020:
– Purtaţi mască de protecţie!
– Respectaţi regulile de distanţare fizică!
– La intrarea în spaţiul rezervat pentru public este nevoie să comunicaţi organizatorilor date personale (număr de telefon şi nume). Informaţiile nu vor fi folosite decât dacă există o urgenţă medicală.
– Spectatorii vor fi scanaţi pentru aflarea temperaturii corporale. Cei care vor avea peste 37,3 nu vor intra în spaţiul special amenajat.
– Organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor recipiente cu dezinfectant.
– Intrarea în spaţiul special amenajat se va face în ordinea sosirii până la ocuparea scaunelor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bloc ANL şi sală de sport ultramodernă la Şoimuş

Magdalena Şerban Recent, primarul din Şoimuş, Mihai Gabriel Irimie (foto dreapta), a depus la Compania Naţională de In­vestiţii (CNI) documentaţia...

Grupul PPE, preocupat de păstrarea şi crearea de noi locuri de muncă în UE

Grupul Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European susţine măsurile propuse de Comisia Europeană cu privire la sprijinirea statelor membre,...

Vaţa de Jos: s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de reparaţii

Magdalena Şerban Ploile abundente din iunie au făcut ca din 13 sate ale comunei Vaţa de Jos doar trei să...

Închide