Destabilizarea României, prioritatea partidelor din opoziţie: PNL, USR, PLUS!

19 iunie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Românii au votat în anul 2016 pentru ca Partidul Social Democrat să guverneze România, dar partidele din opoziţie doresc, cu orice preţ, destabilizarea României prin lansarea de informaţii false în spaţiul public şi prin ameninţări cu plângeri penale la adresa tuturor celor care pun interesele României pe primul loc. Jocul democratic al opoziţiei este unul murdar, cu interese meschine şi personale şi nu are nici o legătură cu nevoile românilor.

Priorităţile partidelor din opoziţie sunt tăierea subvenţiilor agricultorilor, taxarea profesioniştilor din IT, concedierile masive, eliminarea voucherelor de vacanţă, tăierea pensiilor, creşterea riscului de sărăcie şi excluziunea socială. Într-un cuvânt: austeritate!
De la preluarea guvernării, Alianţa PSD-ALDE a adus creştere economică mai mare decât în toată perioada 2009-2016. România are cea mai mare creştere economică agregată din UE în ultimii doi ani şi jumătate, iar perspectivele de creştere pentru acest an sunt confirmate de progresul înregistrat în primul trimestru din 2019. Efectivul salariaţilor din economie a ajuns la nivelul maxim al ultimilor 20 de ani, iar rata şomajului şi numărul de şomeri au atins nivelul minim al ultimilor 28 de ani. În doi ani de guvernare PSD-ALDE, veniturile tuturor salariaţilor români s-au majorat cât în toată perioada 2007-2016. În guvernarea PSD-ALDE, numărul românilor aflaţi în risc de sărăcie şi excluziune socială a scăzut considerabil. Veniturile bugetare suplimentare din perioada guvernării PSD-ALDE sunt mai mari decât în toată perioada 2008-2016. Românii cumpără case, autoturisme, nu mai sunt nevoiţi să aleagă între alimente şi medicamente, condiţiile de viaţă s-au îmbunătăţit şi aceste fapte au la bază dovezi.
Sunt în continuare multe lucruri de făcut pentru dezvoltarea României şi creşterea veniturilor românilor, pentru prosperitatea şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă, îndeosebi în mediul rural.
Dar, nu prin tăieri de pensii şi salarii. Nu, prin planul USR ca familia să dispară, să trăim toţi în grup. Nu, prin faptele unui preşedinte care împarte România între pesedişti şi restul lumii, între alegătorii lui şi penali. Nu prin minciuni, intrigă, jigniri şi dezbinare. Nu prin ameninţări cu dosare penale.
Datele economice contrazic Opoziţia. Economia nu este în colaps. Mult anunţata criză economică nu mai apare. Pensiile şi salariile se plătesc la timp. Datele economice pozitive, certe sunt măsurate de EUROSTAT, INS şi alte instituţii credibile.
Perioadele guvernării Boc şi Cioloş nu sunt de amintit. Sărăcia s-a înrădăcinat în perioada guvernării Opoziţiei şi este greu de eradicat în doi ani şi jumătate dar, cu toate acestea, Guvernul PSD-ALDE îşi respectă angajamentele luate. În ciuda tuturor piedicilor, PSD-ALDE nu intră în jocurile politice ale Opoziţiei şi continuă să guverneze pentru România şi toţii românii.
Dezvoltarea economică şi socială, bunăstarea românilor şi reducerea diferenţelor dintre România şi alte state membre UE rămân priorităţile PSD-ALDE.
Ilie Toma, deputat PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Fosila,incepi iar cu minciunile,ticalosule! V-ati batut joc de pensionari,tu gasca ta de hoti si mincinosi!

  2. Nina spune:

    Ai uitat cum era când lucrai
    La mital și…20%?

    Ce vremuri…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Echipa naţională de fotbal pe plajă la Jocurile Europene de la Minsk

În cadrul delegaţiei olimpice care participă la competiţia de la Minsk sunt şi componenţii echipei naţionale de fotbal pe plajă...

Medalii pentru karatiştii din Valea Jiului

În perioada 14-16 iunie a avut loc la Arad a VII -a ediţie a Campionatului European de Karate Shito Ryu...

Fotbal. Retezatul Haţeg, aproape de promovarea în Liga a III-a

Campioana judeţului Hunedoara, echipa CSO Retezatul Haţeg, păstrează şanse reale pentru promovarea în Liga a III-a după disputarea la finalul...

Închide