Descindere a poliţiştilor din Brad la hoţii de aur

20 mai 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Suspecţii, trei bărbaţi, în vârstă de 50, 59 şi 69 de ani, au pătruns în galeriile fostei Mine Barza, de unde au furat minereu aurifer.
Aveau în plan să-l prelucreze şi să extragă aurul din minereu, ca mai apoi să vândă metalul pre­ţios. Poliţiştii din Brad şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior au efectuat o acţiune pentru prin­derea celor trei suspecţi chiar la gura minei. Pe lângă furt, indivizii mai sunt acuzaţi şi de trafic de mercur.
„Cu ocazia controlului corporal, asupra celor trei au fost găsite 50 kg. de minereu aurifer, 3 kg. de mercur şi mai multe unelte folosite la ex­tragerea minereului din mină, care au ridicate în vederea cercetărilor şi a stabilirii prejudiciului”, a informat IPJ Hunedoara. (M.G.)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. un Român spune:

    Deci „hoții de aur” erau de fapt niște amărășteni care aveau asupra lor „ 50 kg. de minereu aurifer, 3 kg. de mercur şi mai multe unelte folosite la ex­tragerea minereului din mină”. Tareeeee! Cam cât „haor” scoți din cantitatea aia de minereu?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele prin târg că un personaj din zona nu a reuşit să pună mâna pe postul solicitat. Cel...

S-a terminat cu boieria! Concursurile pentru directorii de şcoli, mai exigente ca până acum

Sorina Popa Concursurile pentru ocuparea posturilor de directori de unităţi de învăţământ se vor desfăşura cu supraveghere video, iar subiectele...

Start în campania de vaccinare a elevilor din Petroşani

Doritorii, elevi care au împlinit 16 ani, s-au putut imuniza ieri la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” din Petroşani, în prima...

Închide