Deschiderea patinoarului din Deva, amânată

Natalia Bumbac

Deschiderea patinoarului artificial din Deva a fost amânată pentru miercuri, 6 decembrie, iniţial data deschiderii fiind programată în primele zile ale lunii decembrie. Amânarea a fost cauzată de condiţiile meteorologice nefavorabile funcţionării în condiţii optime a instalaţiei de îngheţare, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Deva într-un comunicat.
Patinoarul a fost amenajat în incinta ştrandului, are o suprafaţă de 600 de metri pătraţi şi o capacitate maximă de 130 de persoane. Preţul unui bilet de intrare este 10 lei – pentru o serie de patinaj (două ore), la care se adaugă închirierea patinelor – 10 lei. Baza sportivă şi de agrement va fi deschisă timp de trei luni şi va avea următorul program: de luni până joi de la 12.30 până la 22.00, cu pauze de 30 de minute între fiecare serie de două ore. Vinerea, sâmbăta şi duminica, patinoarul se va deschide mai devreme, de la ora 10.00 şi va fi structurat la fel ca în celelalte zile. După fiecare serie de patinaj, gheaţa va fi curăţată.
„Închirierea patinelor se face pe baza unuia dintre următoarele documente: carte/buletin de identitate, permis de conducere auto sau paşaport. Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani pot închiria patine pe baza carnetului de elev. Accesul la patinoar al copiilor cu vârsta mai mică de cinci ani este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de persoane care au echipament adecvat pentru patinaj. Orice persoană care utilizează patinoarul artificial are obligaţia să respecte regulamentul de funcţionare a bazei sportive. Orice încălcare a acestuia duce la evacuarea din incinta complexului, fără restituirea sumelor achitate şi interzicerea accesului în perimetru pe o perioadă nedeterminată”, se precizează în comunicatul Primăriei municipiului Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Haţeg: investiţii de milioane de euro

Nu toţi edilii aleg să se zbată pentru obţinerea de fonduri în vederea materializării unor investiţii de anvergură. Unii se...

Aplicaţia săptămânii: IKEA Place

Compania IKEA a lansat o nouă aplicaţie care vă permite să vedeţi în mod virtual cum arată mobilierul dorit în...

Bulina neagră 4.12.2017

Pardalian Zomanţi, bărbat din Haţeg

Închide