Sport

Derby de cinci stele

Ciprian Marinuţ

Neînvinse până în etapa a V-a a Campionatului „RealSport” de minifotbal amatori Deva, echipele Liverpool şi Autonet au făcut show în partida directă disputată duminică. Derby-ul a avut goluri frumoase, faze superbe, adrenalină, două răsturnări de scor şi un autogol, care a dat verdictul în ultimul minut de joc, 4-3, în favoarea „cormoranilor”.

Ţânţăreanu şi-a înţepat echipa
Curtean (min.5) a deschis scorul pentru Liverpool cu un şut de pe banda stângă la colţul lung, iar Hârceagă (min.14) a majorat diferenţa (2-0), punând latul de la doi-trei metri la centrarea aceluiaşi Curtean. La 2-0, Liverpool s-a culcat pe-o ureche, iar „linia tânără” de la Autonet a întors scorul. Andrei Stoica (min. 15 şi 21) a reuşit o dublă, înscriind, întâi, după un corner şi apoi cu un şut din unghi, la care a greşit şi portarul Atanasiu. Măluţan (min. 24), pasator la primul gol, a dus scorul la 3-2 pentru Autonet, cu o torpilă, după o nouă lovitură de la colţul terenului. Ploaia englezească de după pauză le-a priit celor de la Liverpool. Bodea (40) a reuşit să egaleze (3-3) după un corner executat de Curtean. Verdictul partidei l-a dat, în ultimul minut, fostul jucător şi antrenor de la Aurul Brad, Nicu Ţânţăreanu care a deviat cu capul în propria poartă şi a înscris golul victoriei, 4-3, pentru Liverpool.

Încă două imperfecte
Etapa desfăşurată la sfârşitul săptămânii a marcat pierderea perfecţiunii pentru încă două echipe care câştigaseră tot în primele cinci etape. Grawe a suferit un eşec usturător, scor 1-8, cu lidera E.F.C. Anonimii, iar Primavera Design a fost învinsă cu 6-2 de Sews I. Scorul etapei a fost reuşit de lidera seriei I, Avantaje II, care a  dispus cu 16-1 cu Big-Eco. Cel mai dramatic meci al rundei le-a avut ca protagoniste pe echipele  Pera BMW şi Quasar. Cei de la Pera BMW au condus surprinzător cu 4-1 la pauză, dar în repriza secundă, au rămas fără „benzină“ şi au fost egalaţi, scor 4-4.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura