Sport

Derby al orgoliilor în Cupa României

Partida dintre CS Vulcan şi Club Jiul Petroşani este capul de afiş al întâlnirilor din turul III al Cupei României, etapa judeţeană, care va avea loc azi, de la ora 15,30.
 

Ce a fost şi ce a ajuns
Singura echipă din judeţ câştigătoare şi finalistă a Cupei României, Jiul Petroşani, a ajuns în Liga a IV-a, astfel că este obligată să participe la etapa judeţeană a competiţiei surprizelor „Alb-negru” vor juca, azi, în turul III al fazei judeţene, în deplasare, cu CS Vulcan, într-un meci ce se anunţă de foc. „Este un derby zonal şi cu siguranţă, se va juca cu multă ambiţie. Calificarea mai departe este importantă pentru noi, aşa că tratăm meciul cu mare seriozitate”, au declarat oficialii petroşăneni. Jiul a câştigat trofeul Cupei României în ediţia 1973-74, după 4-2 cu Poli Timişoara şi a fost finalistă în ediţia 1971 -72, când a fost învinsă de Rapid Bucureşti, scor 0-2. Performanţele se întâmplau în perioada de aur a echipei din Valea Jiului, când vedetele erau Gigi Mulţescu, Gogu Tonca, Florea Dumitrache, Lulu Homan şi mulţi alţii. 

Alte şapte meciuri atractive
În aceeaşi etapă a competiţiei, vor mai avea loc şapte partide ale turului III, în care se vor întâlni: Inter Petrila – U Petroşani; Cetate Răchitova – FC Hunedoara II; Unirea Buceş – Gloria Geoagiu; Şoimul Băiţa – Metalul Crişcior; Sprint Luncoiul de Jos – Aurul Brad; CNS Cetate Deva – Retezatul Haţeg; Aurul Certej – Santos Boz. Dacă după 90 de minute, scorul se menţine egal, se vor juca două reprize de prelungiri de 15 minute, iar dacă egalitatea persistă, se vor executa lovituri de departajare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura