Derbiul de la Cãlan, capul de afiş al etapei din Liga a IV-a

04-liga-a-iv-a-20-octombrie-pagina-4Ovidiu Mănăstire

A opta rundă a Ligii a IV-a Hunedoara programează câteva meciuri interesante. Partida cea mai echilibrată se anunţă cea de la Călan, unde Victoria va întâlni liderul, Hercules Lupeni.
Hercules, fără greşeală în deplasare

Cu un singur eşec pe teren propriu în acest sezon, în runda inaugurală, Victoria Călan este revelaţia începutului de sezon. Trupa pregătită de Cristian Coroiescu ocupă ultima treaptă a podiumului, la patru puncte de liderul Hercules Lupeni. Cele două se vor întâlni în derbiul etapei, care se va juca duminică, iar echipa lui Dan Voicu vine din postura de grupare care a obţinut maximum de puncte în deplasare.

Meciul orgoliilor la Petroşani
Un meci interesant se va juca şi la Hunedoara, unde gazdele de la CS întâlnesc pe Retezatul Haţeg. Trupa antrenată de Mircea Alic jr. nu a mai învins din etapa a IV-a iar gruparea din Haţeg vrea să se apropie de fruntea clasamentului. Un derbi al orgoliilor se va juca la Petroşani, între Jiul  şi Inter Petrila, cu echipa oaspete favorită clară. Tot drept favorite pleacă Aurul Certej şi Aurul Brad în deplasările de la Metalul Crişcior, respectiv Minerul Uricani, iar Şoimul Băiţa speră să se redreseze, după două înfrângeri consecutive, în duelul de pe teren propriu cu Universitatea Petroşani.

Liga a IV-a, etapa a VIII-a
Sâmbătă, ora 11.30
Jiul Petroşani – Inter Petrila
Metalul Crişcior – Aurul Certej
Minerul Uricani – Aurul Brad
CS Hunedoara – Retezatul Haţeg
Duminică, ora 11.30
Şoimul Băiţa – Universitatea Petroşani
Victoria Călan – Hercules Lupeni

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare