Social-democraţii hunedoreni merg cu Liviu Dragnea

18 iunie 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că premierul Sorin Grindeanu nu cunoaşte programul de guvernare a PSD.
„A spus că are demisia în alb”
„Nu am crezut că Sorin Grindeanu nu cunoaşte programul de guvernare. La Comitetul Executiv al PSD, el a spus că ştia de vreo 90 de măsuri pe care trebuia să le aplice. De fapt, sunt 393 de măsuri. Din acestea, au fost realizate doar 40 la sută. Nu se putea să continuăm aşa. Nu putem să ne jucăm cu românii. Este trist ce se întâmplă. Atunci când Grindeanu a fost numit premier, el a spus că are demisia în alb la partid, şi, în orice moment, dacă nu-şi va face datoria, renunţă la post. Eu nu cred în demisii în alb. Cred în demnitate. Sorin Grindeanu nu are aşa ceva. Când ai demnitate îţi depui demisia. Sorin Grindeanu nu a făcut acest lucru. Este manevrat din spate”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor. „În urma analizei programului de guvernare pe semestrul I al acestui an, din 393 de măsuri care trebuiau realizate, au fost îndeplinite doar 40 la sută. Este o nerealizare mare şi nu se poate continua aşa, pentru că, de la anul, din 2018, trebuie implementate alte măsuri. Dacă noi nu le-am rezolvat pe cele din primul semestru al acestui an, atunci toate se decalează, ceea ce nu este bine nici pentru cetăţeni, nici pentru guvern“, a spus Laurenţiu Nistor.
„Mergem mai departe cu ALDE”
„Este trist că Sorin Grindeanu se agaţă de scaunul de prim ministru. Sperăm să ieşim cât mai repede din această luptă nedreaptă. Se pare că Sorin Grindeanu este îndrumat de alţii, ce să spună şi ce să facă. El este vehement doar la TV, la Comitetul Executiv nu a fost”, a spus deputatul social-democrat Laurenţiu Nistor. El a mai spus că miercuri va fi votată moţiunea de cenzură împotriva premierului.
„Moţiunea de cenzură va trece, iar atunci, Sorin Grindeanu nu mai are motiv să rămână în clădirea guvernului. Până la sfârşitul săptămânii viitoare (n.r.-în această săptămână) vom avea un nou premier. Moţiunea va fi votată miercuri în Parlament. Sper să nu mai repetăm asemenea greşeli, cum a fost cea cu Grindeanu. Oricine va fi noul premier, mergem mai departe cu PSD şi ALDE. Nu există riscul pierderii guvernării de către Coaliţia noastră. Şi nici riscul scindării partidului nu există”, a adăugat Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Kafka spune:

    Tractoristii cu tractoristii

  2. Tepes spune:

    Vai de voi …Și de noi .Sunteți niște lichele toți .Nu va interesează soarta Românie deloc ,doar ale voastre buzunare .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turneele finale, greu de atins pentru juniorii Jiului

Echipa de juniori Under 17 a clubului Jiului Petroşani a ratat şansa de a se califica în finala pe ţară...

Denisa Fodor a câştigat Cupa României la lupte feminine

Sportiva Denisa Fodor, legitimată la CNS Cetate Deva, a cucerit medalia de aur la Cupa României la lupte feminine pentru...

Inter Petrila a pierdut prima manşă a barajului de promovare

Campioana Ligii a IV-a Hunedoara, Inter Petrila, a cedat pe teren propriu, scor 1-2, în faţa grupării campioane a judeţului...

Închide